Terug naar het overzicht

Waardijk en Expand Online boeken succes met Amazon campagne

Waardijk en Expand Online boeken succes met Amazon campagne

Er wordt op het gebied van e-commerce steeds meer omzet gedraaid op online marktplaatsen als Amazon en eBay. Mede dankzij de internationale focus besloten online schoenenwinkel Waardijk en marketingbureau Expand Online (part of Dept) begin dit jaar de eerste stappen te zetten op Amazon. Want hoewel Amazon nog relatief klein is in Nederland, biedt het platform vanwege de snelle groei en goede service volop kansen in Europa.

“Amazon was voor ons een spannende, maar logische keuze.”, aldus Bert Waardijk, eigenaar van Waardijk Schoenen BV. “We waren op zoek naar groei en de Nederlandse schoenenmarkt is verzadigd. Een internationale uitbreiding is iets wat wij al langer ambieerden. Expand Online heeft ons geholpen om dat via Amazon slim aan te pakken. Het biedt ons een grote nieuwe afzetmarkt tegen een relatief lage investering. De online verkopen zijn inmiddels met 10% gestegen. We betalen alleen bij een daadwerkelijke verkoop en krijgen dat weer terug bij een retourzending.”

De Amazon campagne voor Waardijk is live in Duitsland en wordt wegens succes uitgebreid naar andere Europese landen.

Expand Online is onderdeel van Dept – een internationaal netwerk van leading digital agencies. Vanuit onze kantoren in Europa en de US combineren 600 van de meest getalenteerde en ervaren mensen in onze industrie creativiteit, technologie en data voor digitale oplossingen die merken helpen te groeien en ons leven makkelijker maken.