Terug naar het overzicht

Vijf op een rij: Expand Online FD Gazelle 2015

Expand Online behoort wederom tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland!

Het Rotterdamse online marketing bureau is voor het vijfde jaar achtereenvolgend FD Gazelle. Daarmee behoort het bureau tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. In 2011 won Expand Online de Gouden Gazelle in Zuid-Holland en in 2012, 2013 en 2014 werd het bureau benoemd tot FD Gazelle.

Director Willem Blom is erg blij met de award: “Het is fantastisch om te zien hoe hard ons team werkt om deze groei te realiseren. Dit jaar is voor ons extra bijzonder vanwege de samenvoeging met digital agency TamTam. Het geeft ons de mogelijkheid om onze klanten nog beter te bedienen, door een unieke combinatie van traffic en conversie. We zijn de afgelopen zeven jaar enorm hard gegroeid en deze samenwerking zorgt ervoor dat we onze teams en diensten nog verder kunnen ontwikkelen en uitbreiden.”

Jaarlijks reikt het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit. Het belangrijkste criterium om in aanmerking te komen, is een omzetgroei van minimaal 20% over de afgelopen drie jaar. De FD Gazellen uit de provincies Zuid-Holland en Zeeland worden op 12 november uitgereikt in Rotterdam. Ook worden dan de Gouden FD Gazellen bekend gemaakt; de snelste groeiers binnen elke categorie, opgedeeld per provincie en omzetgrootte.

FD gazellen