Terug naar het overzicht

Vier nieuwe medewerkers voor Expand Online

Expand Online groeit hard en verwelkomt wederom vier nieuwe collega’s in Rotterdam.

Kim Boom is gestart als Online Marketing Adviseur. De afgelopen jaren was zij als Marketing & Sales consultant verantwoordelijk voor grootschalige, multimediale communicatieprojecten van adverteerders en partners van Reed Business Information. Bij Expand Online geeft Kim strategisch advies aan (nieuwe) klanten op het gebied van online advertising, zoekmachineoptimalisatie, conversieoptimalisatie en web analytics.

Femke Rensen is binnen het Digital Media team begonnen als Online Marketing Consultant. Femke heeft de afgelopen vijf jaar als Online Marketeer bij Landal Greenparks en DEMO consultants ruime ervaring opgedaan in het opzetten van slimme search campagnes.

Kevin Veenman is gestart in de rol van Senior SEO Consultant. Hiervoor was hij Senior Product Owner bij DirectWonen & Kamernet, waar hij de afgelopen zeven jaar werkzaam was, onder andere op het gebied van online marketing. Daarbij was hij verantwoordelijk voor beide online platformen op technisch en functioneel vlak.

Jason van Alphen gaat aan de slag als SEO Consultant. Hiervoor deed hij ervaring op als online marketeer bij Domino’s. Verder was hij mede-eigenaar van digitaal bureau Proffweb, waarbij hij actief was op SEO-gebied en webdesign voor klein MKB.

Nieuwe expanders