Terug naar het overzicht

Vacanceselect en Expand Online genomineerd voor Customer Data Award 2017

Dinsdag werden de vier nominaties van de DDMA Customer Data Award 2017 bekend gemaakt. Samen met Vacanceselect is online marketing bureau Expand Online (part of Dept) genomineerd vanwege het innovatieve en slimme gebruik van klantdata.

Met één klik op de knop je droomvakantie boeken, dat is het motto in de case van Vacanceselect en Expand Online. Aan de basis lag een grootschalige campagne voor de ruim 890 campings en vakantieparken in Europa, gecombineerd met het voorspellen van boekingsgedrag en slimme dynamische landingspagina’s. Een case over smart data, voice search en machine learning; met 31% omzetstijging als resultaat.

Ilse Sombroek, digital campaign manager Vacanceselect: “Wij willen klanten de allerbeste service bieden. Snel en simpel naar de gewenste bestemming, waarbij alle online touch points ook echt aanvoelen als een service waar mensen blij van worden.”

Bas de Knegt, senior online marketing consultant Expand Online, vult aan: “Afgelopen jaar zijn we er samen in geslaagd om de gebruikerservaring van de eerste zoekopdracht tot daadwerkelijke boeking significant te verbeteren. Met behulp van klantdata en Google AI kunnen we interactiemomenten en webpagina’s personaliseren. Supergaaf om hieraan mee te werken en een voorbeeld neer te zetten in de markt.”

Customer Data Award 2017 - nominatie Expand Online & Vacanceselect