Terug naar het overzicht

Tweede editie Webshop Wednesday Rotterdam

"131205

Is jouw niche in Nederland nog groot genoeg? Of zit jouw groeikracht in het buitenland? Hoe kom je daar achter? Woensdag 29 januari 2014 vindt de tweede editie van de Webshop Wednesday Rotterdam plaats bij Expand Online in Rotterdam.

In september hebben we al een eerste stap gezet met het verkennen van de kansen van “cross border eCommerce”met de inspirerende case Fit For Me en een uiteenzetting van de distributie-uitdagingen door TNT-Post. Deze keer gaan we dieper in op het voortraject.

  • Hoe begin je nu aan een buitenlands avontuur?
  • Hoe doe je grondig marktonderzoek?
  • Waar zitten de kansen –en valkuilen? Hoe plan je een succesvolle introductie?

Jan Schoonis, Cross Border eCommerce specialist, sinds 6 jaar woonachtig in Parijs en o.a. werkzaam voor Salesupply, heeft daarvoor een vernieuwende aanpak ontwikkeld. Aan de hand van het verhaal van Tennis-point vertelt hij hoe zij als niche speler internationaal succesvol zijn geworden in meer dan 10 landen.

Wat je verder moet weten over Webshop Wednesday

Webshop Wednesday is in de eerste plaats een inspiratienetwerk voor webshopeigenaren die willen groeien met hun bestaande webshop.

Ben je net gestart met je webshop, dan heb je waarschijnlijk niet zoveel aan de avond. De onderwerpen die behandeld worden, gaan uit van webwinkels die al een tijdje succesvol zijn.

Ben je eCommerce specialist, maar geen webshopeigenaar of eindverantwoordelijke voor een webshop? Dan is Webshop Wednesday perfect om een inspirerende avond met een van je klanten (webshopeigenaar) door te brengen. We heten je dan ook – vergezeld van een webshopeigenaar – van harte welkom.

Het blijft gratis

We vragen je vooraf 10 euro te betalen. Neem je voucher mee als toegangsbewijs. De 10 euro krijg je op de avond zelf contant terug. De inleg van No Shows schenken we aan  Stichting Jarige Job.

  • Datum: woensdag 29 januari 2014
  • Tijd: 17.00 – 20.30 uur
  • Locatie: Expand Online, Rotterdam
  • Meld je hier aan