Terug naar het overzicht

TamTam en Expand Online creëren nieuwe website Hans Anders

Hans Anders sprak begin dit jaar haar omnichannel ambitie uit. Centraal onderdeel van deze ambitie is het vorige week gelanceerde online platform, waarvan concept en creatie in handen lag van digital agency TamTam. De online marketing strategie is verzorgd door Expand Online.

Hans Anders is marktleider op de Nederlandse optiekmarkt en heeft circa 400 vestigingen in Nederland, België, Frankrijk en Zweden. Binnen de nieuwe website is ruimte gemaakt voor inspiratie, een uitgebreid assortiment en meer aandacht voor hooroplossingen. De strategie en redesign van de website lag in handen van digital agency TamTam, zusterbedrijf Expand Online draagt zorg voor de online marketing. De bouw van het platform is gerealiseerd door webontwikkelaar Netivity.

Omdat Hans Anders graag dat stapje verder gaat, is in elke fase van de klantreis de customer experience onder de loep gehouden. Klanten kunnen niet alleen heel gemakkelijk een nieuwe bril, lenzen of hoortoestel kopen, maar ook advies vragen. Nieuw en vooruitstrevend is de briladviestool die de klant helpt om een bril uit te kiezen die het beste aansluit bij de wensen van de klant en de laatste trends.

Met de website wordt ook een omnichannel strategie uitgerold. Hans Anders slaat hiermee een duidelijke brug naar de ruim 250 fysieke winkels die het land rijk is. Michelle Nederveen, E-commerce manager van Hans Anders: “We zijn er trots op dat we de grootste etalage van HansAnders naar een hoger level hebben kunnen brengen. In deze online winkel kunnen klanten nog beter rondneuzen, passen en natuurlijk ook bestellen. Daarnaast bestaat natuurlijk nog steeds de mogelijkheid voor het sturen van online gekozen monturen naar een winkel of het online maken van een afspraak in de winkel. Op deze manier verliezen we de klant nooit uit het oog.”

Jan Paul de Heer (TamTam): “Wij geloven dat merken die nét dat stapje extra doen op het gebied van service experience winnaars zijn in hun branche. Met deze website combineert Hans Anders haar kennis en ervaring met een bijzonder toegankelijke website. Tegelijkertijd zorgt Expand Online dat de juiste bezoekers het platform weten te vinden. Hans Anders kan hiermee de service bieden die klanten anno 2016 gewend zijn.”

HansAnders visual persbericht