NL / EN

SEO content

Wil je gevonden worden op voor jou relevante zoekwoorden? Dan is het van belang dat de teksten op de website aansluiten bij die zoekwoorden. Maar hoe weet je wat relevante zoekwoorden zijn voor jou website? En hoe schrijf je teksten die aansluiten bij die zoekwoorden? Stuur niet langer blind op zoekwoorden waar je nooit op de eerste pagina gaat komen of waar juist niemand op zoekt. Laat Expand Online je helpen met het in kaart brengen van de beste zoekwoorden voor jou markt!

Zoekwoordenonderzoek: op welke woorden zoekt je doelgroep?

Wij gaan graag voor jou op zoek naar de woorden die je doelgroep intypt in Google. Wij helpen je kansen vinden waar jijzelf nog niet aan gedacht hebt. Door onze ervaring op het gebied van eCommerce, eWerving, eTraffic, vastgoed, B2B leads en onderwijs weten we vaak al in welke richting we die kansen moeten zoeken. Op basis van die ervaring, aangevuld met jouw kennis van jouw vakgebied en wellicht zelfs zoekwoorddata uit je AdWords-campagne zorgen wij voor een praktische lijst van voor jouw website interessante zoekwoorden. De volgende stap is het inpassen van die zoekwoorden in de website met behulp van een informatiearchitectuur.

Informatiearchitectuur: kanshebbende zoekwoorden strategisch verwerken

Met alleen zoekwoorden kom je er niet. Wij passen de meest kanshebbende zoekwoorden in je website in. Dat kan op bestaande pagina’s zijn. Ook kunnen we adviseren om pagina’s voor nog onaangeboorde onderwerpen toe te voegen. Expand Online adviseert je graag in de beste informatie-architectuur.

Content-optimalisatie: zoekmachinevriendelijke pagina’s schrijven

Waar anderen je een advies geven en zich vervolgens omdraaien, gaan wij verder. Wij helpen je bij het optimaliseren van pagina’s op de door ons geselecteerde zoekwoorden. Dat kan in de vorm van begeleiding zijn, maar dit kunnen we ook volledig uit handen nemen. Mocht je zelf meer willen weten over hoe je pagina’s zoekmachinevriendelijk schrijft, ben je van harte uitgenodigd bij een van onze SEO-trainingen.

Doorlopende verbetering

Je doelgroep zit niet stil en jij verandert uiteraard mee. Dat betekent dat wij continu met je mee blijven kijken op zoek naar nieuwe kansen. Op die manier loop je nooit achter de feiten aan.

Benieuwd wat Expand Online voor jou kan betekenen?

Wil je weten of de content aansluit bij wat je doelgroep in Google intypt? Wij verrichten graag een vrijblijvende SEO scan.