NL / EN

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Het overgrote deel van Google’s zoekresultaten zijn organisch. Onze SEO-experts zorgen ervoor dat je meer bezoekers, leads en klanten ontvangt via Google en andere zoekmachines. Wij delen onze SEO-aanpak op in drie deelgebieden: technisch, content en off-site.

1. Technische SEO: In hoeverre kan Google bij alle pagina’s die je in de zoekresultaten terug wilt zien, en waar is de websitetechniek minder zoekmachinevriendelijk?

2. Content: In welke mate sluiten de teksten op de website aan bij wat potentiële bezoekers intypen in Google?

3. Off-site SEO: Hoe kun je meer en betere links van andere websites naar de jouwe krijgen om zo de autoriteit van je website te verhogen?

Onze SEO-specialisten

Alle SEO-werkzaamheden, van analyse tot implementatiebegeleiding en monitoring kun je aan ons toevertrouwen. Onze aanpak kenmerkt zich door duurzame SEO-resultaten, in plaats van kortetermijnoplossingen. Bij een samenwerking met ons kun je dan ook rekenen op een geaccrediteerd team van ervaren SEO-specialisten dat zorgt voor:

  • Diepgaande SEO-analyses die niets onbeproefd laten
  • Structurele website-verbeteringen op het gebied van techniek en content
  • Een continu verbeterend linkprofiel
  • Daaruit volgend hogere posities in Google op relevante zoekwoorden
  • Indien van toepassing sturing op lokale vindbaarheid in specifieke regio(‘s) (Expand Online is de lokale SEO-specialist met een kantoor in Rotterdam en Amsterdam)
  • Meer en relevantere bezoekers op de website vanuit Google
  • Inzet van geavanceerde SEO-tools, zoals ons SEO-dashboard
  • Proactieve communicatie en overzichtelijke SEO-rapportages

Lokale SEO in Rotterdam

Google is meer en meer lokaal georiënteerd. Tegenwoordig zien we verschillende zoekresultaten in verschillende regio’s. Dit houdt in dat de zoekresultaten voor bijv. SEO Rotterdam sterk kunnen afwijken van zoekopdrachten in andere steden. Een zoekmachine optimalisatie partner in eigen de eigen regio wordt hierdoor steeds belangrijker.

Expand Online is de lokale SEO-specialist in Rotterdam. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Lokale SEO in Amsterdam

Dankzij nieuwe ontwikkelingen binnen Google wordt het steeds belangrijker om een online marketingpartner in dezelfde regio te zoeken. Google raakt namelijk in toenemende mate lokaal georiënteerd, wat betekent dat de zoekresultaten per regio verschillen voor de internetgebruiker. Een zoekterm als “SEO Amsterdam” levert een inwoner van Amsterdam dus andere vondsten op dan een inwoner van Amstelveen.
Een bijkomend voordeel is dat het kantoor van Expand Online (ook) in Amsterdam is gevestigd. Dit betekent dat je ons makkelijk kunt bereiken, en altijd langs kunt komen voor een goed gesprek met een kop koffie.

Expand Online is de lokale SEO-specialist in Amsterdam. Neem contact met ons op voor meer informatie.