NL / EN

Internationale Zoekmachinecampagnes

Waarom AdWords voor internationale advertentiecampagnes?

Voor jouw internationale strategie is het essentieel dat je online vindbaar bent in jouw doellanden. Google is wereldwijd de belangrijkste zoekmachine, en marktleider in Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Europa, Afrika en Australiƫ. Het voordeel van Google AdWords ten opzichte van andere advertentieplatforms is dat je een groot internationaal bereik genereert en snel internationale advertentiecampagnes opzet en beheert.

Internationale zoekmachines

Met name in Rusland en Aziatische landen zien we een groot marktaandeel van andere zoekmachines naast Google. Expand Online heeft ervaring in het opzetten en beheren van campagne op onder meer:

Bing / Yahoo! (VS, Japan)
Baidu (China)
Naver (Zuid-Korea)
Yandex (Rusland)

Hoe zorgt Expand Online voor campagnes in verschillende talen?

Expand Online heeft in-house AdWords consultants die meertalig zijn in onder meer Engels, Frans, Duits, Spaans en Russisch. Voor overige talen werkt Expand Online nauw samen met partners in diverse doellanden. Het monitoren en optimaliseren van de campagnes wordt door Expand Online verricht, eventueel met ondersteuning van lokale partners.

Wat kan Expand Online voor je internationale marketing betekenen?

Expand Online verzorgt AdWords en zoekmachine marketing campagnes in meer dan 50 landen. Hierdoor heeft Expand Online diepgaande kennis en expertise opgebouwd in het opzetten, optimaliseren en rapporteren van internationale zoekmachine campagnes. Expand Online heeft tevens ervaring met zoekmachines zoals Bing, Yahoo!, Yandex en Baidu, zodat jouw vindbaarheid in doellanden met een laag Google marktaandeel ook optimaal is.
Samenwerken met Expand Online voor internationale campagnes betekent:

  • Opbouw van campagnes in meerdere doellanden en talen
  • Delen van best-practices tussen campagnes in doellanden
  • Overzichtelijke rapportages over meerdere doellanden en talen
  • Hoogwaardig campagne management
  • Toegewijde AdWords consultants