NL / EN

SEA (Search Engine Advertising)

Met SEA (Search Engine Advertising) helpen wij je doelgroep te bereiken via online zoekmachines als Google en Bing. Wij zorgen ervoor dat advertenties alleen worden vertoond bij relevante en kwalitatieve zoekopdrachten. Onze SEA (Search Engine Advertising) experts spreken altijd diegenen aan met interesse in jouw product of dienst.

Expand Online is Certified Google Partner en onze consultants worden voortdurend intensief getraind op het gebied van Google AdWords en Google Analytics. We blijven innoveren met nieuwe features en ons interne development-team ontwikkelt nieuwe tools, zoals de eCommerce Product Feed Optimizer, het Weerscript en het Concurrentiescript. Door het slim inzetten van scripts en sturing op ROI voegen we daadwerkelijk waarde toe aan campagnes.

Wat is SEA?

SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel het adverteren in zoekmachines (bijvoorbeeld: Google, Yahoo & Bing). Het doel van SEA is om meer bezoekers op een website te verkrijgen. Dit kan op meerdere manieren, denk hierbij aan display-advertenties, video-advertenties of de “reguliere” tekstadvertenties. Deze varianten van advertenties hebben allen nog vele verschillende sub varianten.

Adverteren met Google AdWords

Meer bezoek generen voor jouw website via Google? Wij helpen je met adverteren in de Google-zoekmachine via Google AdWords. Met adverteren in Google AdWords ben je boven in de zoekmachine vindbaar op de belangrijkste zoekwoorden. Je betaalt alleen voor de daadwerkelijke klik naar de website. Met zelfontwikkelde tools, specifieke branchekennis en 25 gecertificeerde AdWords consultants ondersteunen wij je bij het opzetten en optimaliseren van Google AdWords-campagnes.

Adverteren met Microsoft Bing

Maar er is meer dan Google. Bijvoorbeeld Microsoft Bing. In principe is het biedings- en advertentieproces gelijk aan Google, maar de concurrentie in Bing is een stuk lager. Dit betekent dat de gemiddelde kosten per klik doorgaans voordeliger zijn dan in Google, wat kan resulteren in lagere kosten per conversie of lead.

Expand Online is een Bing Accredited Professional Company en heeft gespecialiseerde Microsoft Bing-consultants.

Internationale Zoekmachine Campagnes

Heb je internationale ambities of op dit moment al een internationale doelgroep? Expand Online heeft veel ervaring met internationale zoekmachine campagnes. Expand Online beheert en optimaliseert internationale SEA campagnes in meer dan 50 landen en in meer dan 13 talen. Daarnaast hebben wij ervaring met de Russische zoekmachine Yandex en de Chinese zoekmachine Baidu. Op deze manier is vindbaarheid in jouw doellanden gegarandeerd.

Meer rendement uit SEA?

Middels een vrijblijvende SEA scan geven we je inzicht in de huidige prestaties. Alle campagnes worden geanalyseerd op basis van accountstructuur, zoekwoordprestaties, biedingen, advertentiekwaliteit en conversiekracht. Ook kijken onze specialisten graag samen naar de plek van SEA in jouw online marketing strategie.