Terug naar het overzicht

Realtime verjaardag aftelsite beschikbaar voor iedereen

Maak je eigen subdomein op www.aljarig.nl in enkele seconden

Ter ere van het zevenjarige bestaan van online marketing bureau Expand Online hebben de developers – die zich normaal gesproken richten op de ontwikkeling van online marketing tools – als verrassing iets leuks gelanceerd: een website die aftelt tot de verjaardag van… tja, eigenlijk iedereen!

De website www.aljarig.nl is sinds vandaag live en geeft de mogelijkheid om een naam, datum en foto in te voeren. Vervolgens wordt automatisch een subdomein gegenereerd op basis van deze gegevens.

De pagina op dit subdomein toont de titel “<naam> is jarig over” met daarbij de gekozen foto en natuurlijk een aftelfunctie die laat weten hoe lang het nog duurt totdat de betreffende persoon jarig is. Ontzettend handig als geheugensteuntje dat altijd geraadpleegd kan worden voor belangrijke verjaardagen (vriendin, opa, huisdier, schoonmoeder?) of als leuke verrassing voor je beste vriendin: “Kijk eens, ik heb speciaal voor jouw verjaardag een website laten maken!” Je kunt natuurlijk ook een pagina voor jezelf aanmaken en deze delen met je vrienden, zo weet je zeker dat zij jouw verjaardag niet vergeten.

Extra leuk: op de verjaardag zelf verandert de website in een feestelijke pagina met confetti. Dat wil je zien. Bekijk snel de pagina van de ontwikkelaars zelf (http://isexpand.aljarig.nl) en maak direct je eigen pagina via www.aljarig.nl!

jarig