NL / EN

Job Deibel

Analytics Consultant

Terug

Over Job

Onze Job heeft de Bachelor opleiding International Business Management Studies gevolgd. Tijdens deze studie heeft hij een uitwisseling naar Zweden gedaan, is hij winnaar geweest van de Wehkamp Big Data Challenge en mag hij de titel Best Technical Solution in de Hackaton Business Information management op zich nemen.

Na zijn succesvol afgeronde studie is hij aan de slag gegaan op de marketing afdeling van CUBE Bikes, waar hij 2 jaar verantwoordelijk was voor de marketing. Hierna begon het te kriebelen om terug in de schoolbanken te gaan om de Master Business Information Management te volgen. En met succes! Hij heeft zijn master cum laude afgerond.

Bij Expand Online is hij Analytics consultant. Het dashboarden, predictive modelling (Machine learning) en data collection vindt hij erg leuk om te doen. Daarbij is hij gemotiveerd om zijn technische skills (Javascript en R-programmering o.a.) te verbeteren. Naast zijn werk is Job een sportieveling. Hij doet aan snowboarden, racefietsen, squash en capoeira.

  • adwords
  • analytics
  • doubleclick

Stel je vraag!

Stel je vraag!