NL / EN

Het snelstgroeiende online marketing bureau!

Watch video

Over Expand Online

Wij zijn Expand Online, een online marketing bureau uit Rotterdam en Amsterdam. Ons ervaren team van hoogopgeleide online marketeers gaat in alles wat ze doen voor online resultaat. Wij leggen de focus op zoekmachine marketing, online adverteren en web analytics. Met een team van 70 Expanders zetten wij ons dagelijks met een glimlach in om het maximale online rendement voor klanten te realiseren.

Wij gaan als een speer!

Je kunt bij ons terecht voor zowel zoekmachinemarketing (SEO en SEA), online adverteren (display en social media) als web analytics en complexe meetbaarheidsvraagstukken. Bovendien ontwikkelt ons in-house development team eigen software om de resultaten voor onze klanten te verbeteren. Onze dienstverlening kenmerkt zich door een Rotterdamse aanpak die gepaard gaat met een hoge kwaliteit, snelle levertijden, een flexibele instelling en aantrekkelijke value-for-money tarieven. Dit alles zorgt ervoor dat wij het snelst groeiende online marketing bureau van Nederland zijn:

  • FD Gazelle 2011 (goud), 2012, 2013, 2014, 2015, 2016
  • Deloitte Technology Fast50 en Fast500 2013, 2014, 2015 en 2016
  • Nominaties European Search Award 2013, 2014, 2015 en 2016 (Best in travel gewonnen)
  • Emerce100 in de categorie Search Bureaus

Wij zijn geaccrediteerd als Google Partner en Microsoft Advertising Accredited Professional. Onze consultants zijn gecertificeerde DoubleClick, AdWords en Analytics specialisten. Tevens werken wij nauw samen met Facebook, LinkedIn, YouTube, Instagram en Twitter en zijn we Moz Pro Member.

Wij zijn onderdeel van Dept – een internationaal netwerk van leading digital agencies. Vanuit onze kantoren in Europa en de US combineren 500 van de meest getalenteerde en ervaren mensen in onze industrie creativiteit, technologie en data voor digitale oplossingen die merken helpen te groeien en ons leven makkelijker maakt.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Expand Online ondersteunt verschillende maatschappelijke initiatieven. Deze maatschappelijke initiatieven vinden zowel nationaal als internationaal plaats.

Van het begin tot nu

Woonkamer, WTC, Westblaak, Weena; een greep uit de locaties waar we de afgelopen jaren steeds zijn doorgegroeid. Expand Online is begin 2008 opgericht met het doel om hoogwaardige online marketingdiensten aan te bieden. Na een succesvolle start vanuit de woonkamer zijn we verhuisd naar de start-up incubator ‘Area010’, in het World Trade Center in Rotterdam. Dankzij onze snelle groei zijn wij inmiddels meerdere malen verhuisd en uiteindelijk zijn we via de Westblaak en Weena in onze huidige vestiging in het Central Post aan het Delftseplein in Rotterdam beland. Inmiddels zijn we een toonaangevend online marketing bureau met 70 consultants en kantoren in Rotterdam en Amsterdam. Onze gedrevenheid en hoge kwaliteit dienstverlening zorgen er voor dat we ons al jaren het snelstgroeiende online marketingbureau van Nederland mogen noemen.

 

 


Vragen? Of wil je meer weten over werken bij Expand Online? Check eens bij Leoni, zij kan je alles vertellen!