Terug naar het overzicht

Werkstudent Business Intelligence

Je leert als werkstudent bij het Development team van Expand Online ontzettend veel. Van je collega’s, maar vooral van de dingen die je zelf doet. We zijn geen grote, logge organisatie waarbij je constant hetzelfde klusje uitvoert. Dus wil je naast je studie relevante werkervaring op doen? Kom dan!

Je gaat je voornamelijk bezig houden met data analyse en verzameling uit de verschillende platformen waar wij mee werken, zoals Salesforce, Twinfield en onze inhouse ontwikkelde systemen. Daarnaast ben je betrokken bij de implementatie van Business KPI’s in BI Software op basis van de door jou verzamelde data. En we zien graag dat je meedenkt over complexe vraagstukken en technische input geeft voor het opstellen van de juiste KPI’s.

Zonder enige voorkennis is dit erg lastig, daarom verwachten we dat je tijdens je studie of eerdere werkervaring een gedegen kennis van SQL (SQL Server, Stored Procedures, etc.) hebt opgebouwd.

Kennis van of ervaring met SQL is dus vereist, daarnaast zijn de volgende zaken bonus:

  • Kennis van Business Intelligence (op basis van bv. een BI opleidingsrichting)
  • Kennis van C# of PHP.
  • Kennis van SSAS of Multidimensional Cubes
  • Kennis van PowerBI

Klikt het tussen ons? Dan krijg je een nul-urencontract. We plannen je in op basis van je beschikbaarheid en de hoeveelheid werk die er ligt.

Solliciteer op deze stage

Meer informatie

Vragen? Of wil je meer weten over werken bij Expand Online? Check eens bij Jelle, hij kan je alles vertellen!