Terug naar het overzicht

Trainee Marketing Automation 

Je vindt marketing heel interessant en je weet het een en ander van code. Als Trainee Marketing Automation leer je het vak met trainingen en workshops, maar vooral door heel veel zelf te doen. Je leert alles over tools als Salesforce, Pardot en Marketing Cloud en past deze kennis toe bij je eigen klanten. Zo groei je uit tot een volwaardig Marketing Automation Consultant die zelfstandig campagnes opzet.

Je hangt je jas op, haalt een bakkie, en…
…je sluit aan bij een brainstorm voor de nieuwe campagne voor JBL. Je denkt mee over het omzetten van creatieve content in geautomatiseerde templates. Jouw voorstel is om informatie die een klant achterlaat op de site te gebruiken voor het gepersonaliseerd aanbieden van content. De 2 beste ideeën gaan jullie de komende tijd A/B testen om te zien wat het beste converteert.

In de middag verdiep je je in een aantal Marketing Automation-tools. Met een klantcase richt je in Salesforce CRM een proces in waarmee inkomende leads volledig automatisch worden toegewezen aan de juiste salespersonen. In Marketing Cloud richt je een proces in waarbij op basis van predictive intelligence gerichte aanbiedingen naar bezoekers gaan. Daarmee kun je klanten straks helpen hun marketingbudgetten een stuk gerichter in te zetten. Sterk!

 

 

Wat neem je mee?

 • Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding;
 • Je hebt een achtergrond in marketing; maar vindt code eigenlijk ook heel interessant; of
 • Je hebt een achtergrond als frontend of backend developer, maar vindt marketing eigenlijk ook heel interessant.

Van ons, voor jou.
Je traint bij ons niet alleen je hersenen, maar ook je handen. Met tafelvoetbal, pingpong of flipperen. En met het optillen van je glas bij de wekelijkse borrel aan onze eigen Expand Online-bar. Ook hebben we toffe bedrijfsuitjes en gaan we jaarlijks met elkaar op wintersport. We maken je beter en bieden je mooie voorwaarden. Denk aan:

 • Interne trainingstrajecten, zowel individueel als in groepsverband, en een persoonlijk ontwikkelplan om je kennis en kunde naar een nog hoger niveau te tillen;
 • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een bonusregeling en een pensioenplan;
 • Werken met de nieuwste Salesforce-technologie via ons Salesforce Partnership;
 • Een NS Businesscard;
 • Lekker en gezond eten;
 • Een bootcamp die niets kost. Op wat zweetdruppels na;
 • Een laptop;
 • Een telefoon.


Wij zijn Expand Online,

een online marketingbureau met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Londen. We zijn een jong bedrijf met knappe koppen die door het vuur gaan voor de resultaten van onze klanten. En met succes, want we ontvangen geregeld awards. We hebben 7 FD Gazellen gewonnen en worden ieder jaar genomineerd voor de European Search Awards. Die erkenning maakt ons trots, maar zeker niet lui. We willen meer!

Wij zijn onderdeel van Dept – een internationaal netwerk van leading digital agencies. Vanuit onze kantoren in Europa en de US combineren 600 van de meest getalenteerde en ervaren mensen in onze industrie creativiteit, technologie en data voor digitale oplossingen die merken helpen te groeien en ons leven makkelijker maakt.

Meer weten?
Heb je een vraag over de vacature? Bel of app Eefje op 06 23 83 86 87.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Solliciteer op deze baan
Vragen? Of wil je meer weten over werken bij Expand Online? Check eens bij Eefje, zij kan je alles vertellen!