NL / EN

Stage Full-stack Development

We zoeken een talentvolle stagiair met affiniteit op het gebied van met name PHP en Javascript (ES6). Als full-stack stagiair maak je onderdeel uit van een klein projectteam van 5 man waarin je dag in dag uit werkt aan de mooiste in-house tools voor onze consultants. Onze tools worden uiteindelijk ingezet voor klanten zoals TomTom, Rituals, Belcompany en meer

Je bent in je rol verantwoordelijk voor je eigen project. Je verzamelt zelf informatie bij de stakeholders, zodat je de juiste architectuur kunt bedenken en realiseren. Gedurende de implementatie zit je regelmatig met gebruikers om tafel om te zien wat goed gaat en wat anders moet. Uiteraard alles onder begeleiding vanuit het team en van je vaste stagebegeleider. Ook zul je een stagevergoeding ontvangen van €400 per maand op basis van fulltime.


Wij werken o.a. met Symfony, React, Redux, Docker, AWS ECS, en Git. Veel nieuwe termen? Geen probleem, maar hoe meer je er kent, hoe beter. Een passie voor programmeren is een pré. Word jij enthousiast van het aan elkaar knopen van API’s van verschillende platformen en ben je ook in je vrije tijd regelmatig mooie dingen in elkaar aan het coden? Dan is dit de stage voor jou!

Deze stage is per direct beschikbaar in hartje Rotterdam.

Wat wil jij?
Wij gaan graag met je in gesprek over jouw droomproject. Dat is voor ons inspirerend en voor jou dé start van een mooie carrière! Laat ons dus weten wat jij wilt doen, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Wij zijn Expand Online,
Een online marketingbureau met vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. Onze developers zijn in Rotterdam te vinden. Daarnaast zijn wij part of Dept. Als je bij ons stage komt lopen staan er epische borrels, festivals, uitjes en meer vette shit op je te wachten!

Solliciteren?
Stuur dan je gegevens en een korte motivatie via de link en vergeet niet te vermelden welke periode en hoe lang je stage wil lopen.

Solliciteer hier!