NL / EN

Stage Development PHP

We zoeken een talentvolle stagiaire met affiniteit op het gebied van met name PHP. Als PHP-stagiaire ben je onderdeel van een projectteam waarin je dag in dag uit werkt aan de mooiste online oplossingen voor onze consultants.

Je bent in je rol verantwoordelijk voor je eigen project. Je verzamelt zelf informatie bij de stakeholders, zodat je de juiste architectuur kunt bedenken en realiseren. Gedurende de implementatie zit je regelmatig met gebruikers om tafel om te zien wat goed gaat en wat anders moet.

Wij werken o.a. met Symfony, CakePHP, Slim, Docker, AWS, NodeJS, React, Redux, Ramda en Git. Veel nieuwe termen? Geen probleem, maar hoe meer je er kent, hoe beter. Een passie voor programmeren is een pré. Word jij enthousiast van het aan elkaar knopen van API’s van verschillende platformen en ben je ook in je vrije tijd regelmatig mooie dingen in elkaar aan het coden? Dan is dit de stage voor jou!

Deze stage is beschikbaar vanaf februari 2017 in hartje Rotterdam.

Wat wil jij?
Wij gaan graag met je in gesprek over jouw droomproject. Dat is voor ons inspirerend en voor jou dé start van een mooie carrière! Laat ons dus weten wat jij wilt doen, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Wij zijn Expand Online,

een online marketingbureau met vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. We zijn een jong bedrijf met knappe koppen die door het vuur gaan voor de resultaten van onze klanten. En met succes, want we ontvangen geregeld awards. Onlangs eindigden we als finalist voor de Ernst&Young Entrepreneur of the Year Award en de Rotterdamse Ondernemersprijs. Sinds 2011 winnen we elk jaar de FD Gazellen award en we zijn in de Deloitte Technology Fast50 opgenomen. Die erkenning maakt ons trots, maar zeker niet lui. We willen meer!

Solliciteren?
Stuur dan je gegevens en een korte motivatie via de link en vergeet niet te vermelden welke periode en hoe lang je stage wil lopen. 

Solliciteer hier!