Terug naar het overzicht

Senior SEO Consultant

Als er iemand vaak op de eerste pagina van Google is geweest, ben jij het. Deze ervaring helpt je om strategische marketingtargets om te zetten in glasheldere SEO-doelstellingen. Met jouw ervaring en enthousiasme stuur je jouw team naar grotere hoogte, en de klant naar fantastische online resultaten.

Je hangt je jas op, je haalt een bakkie en…
…je hebt een tussentijdse evaluatie met de product owner van marlies|dekkers. De afgelopen tijd heeft je team hard gewerkt aan de SEO-doelstellingen. De structuur en content staan strak, maar uit het technische rapport blijkt dat er in de sitesnelheid nog wat te winnen valt. Samen stellen jullie een implementatieplan op om die terug te brengen en de ranking een flinke boost te geven.

’s Middags help je een aantal junior consultants met hun campagnes en doelstellingen. In een persoonlijk gesprek evalueer je hun vooruitgang en bespreek je knelpunten. Met een paar rake adviezen van jou kunnen ze weer verder. Na een potje tafelvoetbal word je een hok ingesleurd om een pitch voor te bereiden. Door ambitieuze doelstellingen te verbinden aan een goed onderbouwd plan ontstaat er een ijzersterk verhaal. Die klus gaan we binnenhalen!

 

 

Wanneer dans je op de tafels?
Als het onmogelijk is om een relevante zoekterm te bedenken waarmee jouw klant niet op de eerste pagina van Google staat.

Wat breng je mee?

 • Je bent afgestudeerd aan een HBO-/WO- opleiding;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in de SEO-wereld;
 • Je bent analytisch, flexibel en kunt zelfstandig werken;
 • Je kunt ingewikkelde resultaten presenteren in heldere taal;
 • Je hebt ervaring met begeleiden van collega’s? Die kun je prima kwijt in deze rol.

 

Van ons, voor jou.
Je traint bij ons niet alleen je hersenen, maar ook je handen. Met tafelvoetbal, pingpong of flipperen. En met het optillen van je glas bij de wekelijkse borrel aan onze eigen Expand Online-bar. Ook hebben we toffe bedrijfsuitjes en gaan we jaarlijks met elkaar op wintersport. We maken je beter en bieden je mooie voorwaarden. Denk aan:

 • Interne trainingstrajecten, zowel individueel als in groepsverband, en een persoonlijk ontwikkelplan om je kennis en kunde naar een nog hoger niveau te tillen;
 • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • De mogelijkheid om 4 dagen per week te werken;
 • Een NS-Business Card;
 • Lekker en gezond eten;
 • Een bootcamp die niets kost. Op wat zweetdruppels na;
 • Een laptop;
 • Een telefoon.

 

Wij zijn Expand Online,
een online marketingbureau met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Londen. We zijn een jong bedrijf met knappe koppen die door het vuur gaan voor de resultaten van onze klanten. En met succes, want we ontvangen geregeld awards. We hebben 7 FD Gazellen gewonnen en worden ieder jaar genomineerd voor de European Search Awards. Die erkenning maakt ons trots, maar zeker niet lui. We willen meer!

Wij zijn onderdeel van Dept – een internationaal netwerk van leading digital agencies. Vanuit onze kantoren in Europa en de US combineren 600 van de meest getalenteerde en ervaren mensen in onze industrie creativiteit, technologie en data voor digitale oplossingen die merken helpen te groeien en ons leven makkelijker maakt.

Meer weten?
Heb je een vraag over de vacature? Bel of app Eefje op 06 23 83 86 87.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer op deze baan
Vragen? Of wil je meer weten over werken bij Expand Online? Check eens bij Eefje, zij kan je alles vertellen!