Terug naar het overzicht

Sales Consultant

Online marketing is je passie; sales is je talent. Met die gouden combinatie sleur jij de ene klus na de andere binnen. Sales Support levert jou hapklare, gekwalificeerde leads: aan jou schone taak die te verzilveren. Je bent sterk overtuigd van jouw ideeën en strategieën om online marketing voor bedrijven beter te maken. Moeiteloos koppel je de behoefte van de klant aan het dienstenpakket van Expand Online.

Je hangt je jas op, haalt een bakkie, en…
…je neemt het applaus in ontvangst voor het sluiten van een moddervette deal afgelopen week. Maar veel tijd voor schouderklopjes is er niet, want er rolt een RFP binnen van marlies|dekkers. Ze willen alle SEA, SEO en conversieoptimalisatie voor de komende 3 jaar aan 1 bureau uitbesteden. En jij weet allang dat wij dat het beste kunnen. Jij springt direct in de auto voor een kop koffie bij hen op kantoor om wat aanvullende vragen te stellen. Dit. Wordt. Vet.

‘s Middags krijg je de getekende opdrachtbevestiging van TomTom terug. Je verzamelt snel een online marketeer, strateeg, projectmanager en accountmanager. Met een pakkend betoog zet je de neuzen dezelfde kant op en zorg je dat jouw beloftes worden waargemaakt. Je sluit de dag af met een bak koffie met oud-klasgenoot die nu e-commercemanager is bij een retailer. Natuurlijk schuif je Expand Online naar voren als het bureau dat zijn online ambities waar kan maken. Soepel!

Wanneer dans je op de tafels?
Als je na dagenlang bellen, koffiedrinken, mailen en vele kilometers in de auto die klus binnensleept en je tevreden een paar biertjes kan drinken aan de bar.

Wat breng je mee?

 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring aan bureauzijde;
 • Je hebt doorzettingsvermogen: sales stroomt door je aderen;
 • Je snapt online marketing en weet wat je ermee kunt;
 • Je bent pragmatisch en zoekt dingen het allerliefst zelf uit;
 • Je hebt een netwerk zonder uiteinden.


Van ons, voor jou.
Je traint bij ons niet alleen je hersenen, maar ook je handen. Met tafelvoetbal, pingpong of flipperen. En met het optillen van je glas bij de wekelijkse borrel aan onze eigen Expand Online-bar. Ook hebben we toffe bedrijfsuitjes en gaan we jaarlijks met elkaar op wintersport. We maken je beter en bieden je mooie voorwaarden. Denk aan:

 • Interne trainingstrajecten, zowel individueel als in groepsverband, en een persoonlijk ontwikkelplan om je kennis en kunde naar een nog hoger niveau te tillen;
 • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een leaseregeling of NS Businesscard;
 • Lekker en gezond eten;
 • Een bootcamp die niets kost. Op wat zweetdruppels na;
 • Een laptop;
 • Een telefoon.

 

Wij zijn Expand Online, 
een online marketingbureau met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Londen. We zijn een jong bedrijf met knappe koppen die door het vuur gaan voor de resultaten van onze klanten. En met succes, want we ontvangen geregeld awards. We hebben 7 FD Gazellen gewonnen en worden ieder jaar genomineerd voor de European Search Awards. Die erkenning maakt ons trots, maar zeker niet lui. We willen meer!

Wij zijn onderdeel van Dept – een internationaal netwerk van leading digital agencies. Vanuit onze kantoren in Europa en de US combineren 600 van de meest getalenteerde en ervaren mensen in onze industrie creativiteit, technologie en data voor digitale oplossingen die merken helpen te groeien en ons leven makkelijker maakt.

Meer weten?
Heb je een vraag over de vacature? Bel of app Eefje op 06 23 83 86 87.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Solliciteer op deze baan
Vragen? Of wil je meer weten over werken bij Expand Online? Check eens bij Eefje, zij kan je alles vertellen!