NL / EN

Medior SEA Consultant

Een euro kun je maar één keer uitgeven. Dat geldt voor onze klanten helaas ook. Als SEA-consultant zorg je ervoor dat elke euro zoveel mogelijk oplevert.

Je hangt je jas op, je haalt een bakkie en…
Er staat een livegang op de planning voor Rituals. Vandaag lanceren ze een nieuw product. De afgelopen weken heb je de online marketingstrategie uitgewerkt. Rituals heeft de doelgroep van het product bepaald, jij hebt onderzocht hoe en waar we die het beste kunnen bereiken. De uitingen zijn opgemaakt en klaar om de wijde wereld ingeslingerd te worden. Jij zorgt ervoor dat dit vlekkeloos verloopt. Als het goed is, kent elke vrouw tussen de 20 en 49 met een douche dit product binnenkort. ’s Middags heb je een stand-up voor Vacanceselect. Je bespreekt de weekresultaten met twee collega-consultants. We liggen op koers voor de ROI-doelstellingen, maar je denkt dat er nog meer in het vat zit. Samen breng je de kansen in kaart. Hopelijk kunnen we de klant nog blijer maken dan ze al zijn. Voordat je naar huis gaat, optimaliseer je nog even je eigen campagnes voor Marlies Dekkers. De sales gaan door het dak. Lekker!

Wanneer dans je op de tafels?
Als je de maandtargets voor ROI, conversie en transacties dubbel en dwars overtreft, en de klant je ’s avonds nog mailt om je te bedanken voor het puike werk.

Wat breng je mee?

  • Je bent afgestudeerd aan een HBO-/WO- opleiding;
  • Je hebt minimaal twee jaar ervaring met Google AdWords en Google Analytics;
  • Je bent analytisch, flexibel, zelfstandig en communicatief vaardig.

Jij wilt direct de resultaten van je acties te zien en er liggen boeken over marketing en conversie-optimalisatie onder je kussen. Je zet dolgraag SEA-campagnes op voor A- merken en grote MKB-klanten en verbetert ze tot je een ons weegt. Zo word jij de beste SEA-consultant en wij het beste online marketingbureau van Nederland.

Van ons, voor jou.
Je traint bij ons niet alleen je hersenen, maar ook je handen. Met tafelvoetbal, pingpong of flipperen. En met het optillen van je glas bij de wekelijkse borrel aan onze eigen Expand Online-bar. Ook hebben we toffe bedrijfsuitjes en gaan we jaarlijks met elkaar op wintersport. We maken je beter en bieden je mooie voorwaarden. Denk aan:

Interne trainingstrajecten, zowel individueel als in groepsverband, en een persoonlijk ontwikkelplan om je kennis en kunde naar een nog hoger niveau te tillen;

  • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een bonusregeling en een pensioenplan;
  • De mogelijkheid om 4 dagen per week te werken.
  • Een NS-Business Card;
  • Lekker en gezond eten;
  • Een bootcamp die niets kost. Op wat zweetdruppels na;
  • Een laptop;
  • Een telefoon.

Wij zijn Expand,
een online marketingbureau met vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. We zijn een jong bedrijf met knappe koppen die door het vuur gaan voor de resultaten van onze klanten. En met succes, want we ontvangen geregeld awards. Onlangs eindigden we als finalist voor de Ernst&Young Entrepreneur of the Year Award en de Rotterdamse Ondernemersprijs. Sinds 2011 winnen we elk jaar de FD Gazellen award en we zijn in de Deloitte Technology Fast50 opgenomen. Die erkenning maakt ons trots, maar zeker niet lui. We willen meer!

Meer weten?
Heb je een vraag over de vacature? Bel of app Eefje op 06 23 83 86 87.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer hier!