Terug naar het overzicht

Medior Online Marketeer

Jij helpt onze klanten met het vergroten van hun online business. Doelstellingen vertaal je in een ijzersterke strategie waarin je advertising campagnes en social media combineert. Je zet campagnes op, analyseert resultaten en stuurt bij waar nodig. Met trainingen groei je in je rol als consultant en vergroot je je commerciële vaardigheden.

Je hangt je jas op, haalt een bakkie, en…
…je analyseert de lopende campagnes van je klanten. De cijfers stemmen tevreden: zowel de CTR als de conversie groeien harder dan verwacht. Je belt direct de klant op om deze resultaten te bespreken en stelt voor om deze week je plannen voor het komende kwartaal door te nemen. Gauw een puike presentatie voorbereiden om de klant voor je te winnen!

’s Middags volg je een training Solution Selling door specialisten van Google. Door slim gebruik te maken van data uit Google Analytics kun je klanten beter adviseren over een oplossing die past bij hun doelstellingen. Aan het eind van de middag voer je optimalisaties door voor lopende campagnes. Met pakkende teksten wil je de CTR van advertenties op social media flink vergroten. Je kunt haast niet wachten tot morgen de eerste resultaten binnen zijn. Spannend!

 

 

Wanneer dans je op de tafels?
Als je door een slimme combinatie van advertentiekanalen de toch al behoorlijke goede resultaten van je klant nog een duw omhoog geeft.

Wat breng je mee?

 • Je bent afgestudeerd aan een HBO-/WO- opleiding;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met Google AdWords;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met Google Analytics;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met social media advertising;
 • Je bent analytisch, flexibel en kunt zelfstandig werken;
 • Je kunt ingewikkelde resultaten presenteren in heldere taal.


Van ons, voor jou.
Je traint bij ons niet alleen je hersenen, maar ook je handen. Met tafelvoetbal, pingpong of flipperen. En met het optillen van je glas bij de wekelijkse borrel aan onze eigen Expand Online-bar. Ook hebben we toffe bedrijfsuitjes en gaan we jaarlijks met elkaar op wintersport. We maken je beter en bieden je mooie voorwaarden. Denk aan:

 • Interne trainingstrajecten, zowel individueel als in groepsverband, en een persoonlijk ontwikkelplan om je kennis en kunde naar een nog hoger niveau te tillen;
 • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • De mogelijkheid om 4 dagen per week te werken;
 • Een NS-Business Card;
 • Lekker en gezond eten;
 • Een bootcamp die niets kost. Op wat zweetdruppels na;
 • Een laptop;
 • Een telefoon.

 

Wij zijn Expand Online,
een online marketingbureau met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Londen. We zijn een jong bedrijf met knappe koppen die door het vuur gaan voor de resultaten van onze klanten. En met succes, want we ontvangen geregeld awards. We hebben 7 FD Gazellen gewonnen en worden ieder jaar genomineerd voor de European Search Awards. Die erkenning maakt ons trots, maar zeker niet lui. We willen meer!

Wij zijn onderdeel van Dept – een internationaal netwerk van leading digital agencies. Vanuit onze kantoren in Europa en de US combineren 600 van de meest getalenteerde en ervaren mensen in onze industrie creativiteit, technologie en data voor digitale oplossingen die merken helpen te groeien en ons leven makkelijker maakt.

Meer weten?
Heb je een vraag over de vacature? Bel of app Eefje op 06 23 83 86 87.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer op deze baan
Vragen? Of wil je meer weten over werken bij Expand Online? Check eens bij Eefje, zij kan je alles vertellen!