Terug naar het overzicht

Junior SEA Consultant

Jij helpt onze klanten beter vindbaar te worden door slim te investeren in betaalde zoekmachinemarketing. Je werkt zelfstandig aan een aantal eigen klanten, en helpt daarnaast mee in projecten voor onze grootste klanten. Door training, coaching en door samen te werken met de beste specialisten leer je in no time alle ins en outs van het vak.   

Je hangt je jas op, haalt een bakkie, en…

…je checkt hoe de campagnes voor jouw klanten het gisteren hebben gedaan. De eerste resultaten zien er veelbelovend uit. De conversie zit flink in de lift en we liggen ruimschoots voor op de ROAS-doelstellingen. Toch denk je dat er nog winst te behalen valt: je duikt de campagnes in en herschrijft advertenties om extra klikken binnen te halen.

’s Middags volg je een training over Google AdWords en Display-campagnes. Eén van de specialisten uit je team legt de fijnste kneepjes van het vak uit aan de hand van echte praktijkcases. Aan het eind van de middag sluit je aan bij een interne stand-up over Vacanceselect: een van onze grootste klanten. Samen met het team bespreek je de resultaten en bekijk je hoe we nog gerichter kunnen adverteren op vakantiebestemmingen. Een mooie kans om je nieuwe kennis in de praktijk te brengen!

Wanneer dans je op de tafels?

Als de klant zijn geïnvesteerde euro’s in een veelvoud terugverdient dankzij jouw slimme SEA-campagnes.

Wat breng je mee?

 • Je bent afgestudeerd aan een HBO-/WO- opleiding;
 • Je hebt minimaal een jaar ervaring met Google AdWords en Google Analytics;
 • Je bent leergierig en kunt niet wachten je basiskennis uit te breiden en een echte specialist te worden;
 • Je bent analytisch, flexibel en kunt zelfstandig werken;
 • Je kunt ingewikkelde resultaten uitdrukken in heldere taal.

Van ons, voor jou.

Je traint bij ons niet alleen je hersenen, maar ook je handen. Met tafelvoetbal, pingpong of flipperen. En met het optillen van je glas bij de wekelijkse borrel aan onze eigen Expand Online-bar. Ook hebben we toffe bedrijfsuitjes en gaan we jaarlijks met elkaar op wintersport. We maken je beter en bieden je mooie voorwaarden. Denk aan:

 • Interne trainingstrajecten, zowel individueel als in groepsverband, en een persoonlijk ontwikkelplan om je kennis en kunde naar een nog hoger niveau te tillen;
 • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een bonusregeling en een pensioenplan;
 • De mogelijkheid om 4 dagen per week te werken.
 • Een NS-Business Card;
 • Lekker en gezond eten;
 • Een bootcamp die niets kost. Op wat zweetdruppels na;
 • Een laptop;
 • Een telefoon.

 

 

Wij zijn Expand Online,
een online marketingbureau met vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. We zijn een jong bedrijf met knappe koppen die door het vuur gaan voor de resultaten van onze klanten. En met succes, want we ontvangen geregeld awards. Onlangs eindigden we als finalist voor de Ernst&Young Entrepreneur of the Year Award en de Rotterdamse Ondernemersprijs. Sinds 2011 winnen we elk jaar de FD Gazellen award en we zijn in de Deloitte Technology Fast50 opgenomen. Die erkenning maakt ons trots, maar zeker niet lui. We willen meer!

Wij zijn onderdeel van Dept – een internationaal netwerk van leading digital agencies. Vanuit onze kantoren in Europa en de US combineren 500 van de meest getalenteerde en ervaren mensen in onze industrie creativiteit, technologie en data voor digitale oplossingen die merken helpen te groeien en ons leven makkelijker maakt.

Meer weten?
Heb je een vraag over de vacature? Bel of app Eefje op 06 23 83 86 87.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer op deze baan
Vragen? Of wil je meer weten over werken bij Expand Online? Check eens bij Eefje, zij kan je alles vertellen!