NL / EN

Expand Online Academy inhouse dag 1 juni

Hoe kom je bovenaan in de zoekresultaten van Google? Waarom zie je banners van de schoenen die je gisteren hebt bekeken? En hoe weet Facebook toch dat je wel van pure chocolade houdt, maar niet van melkchocolade? De Expand Academy geeft je de antwoorden en leert je nog veel meer!

Ben jij die ambitieuze student die meer wil dan koffie halen en kopiëren? Kom naar de Expand Academy inhouse dag om meer te weten te komen over het Expand Academy stagetraject! 

Inhouse dag

Wil je meer te weten komen over de Academy en een kijkje nemen op ons prachtige kantoor in hartje Rotterdam? Meld je dan aan voor de Academy Inhouse dag op donderdag 1 juni. We zullen van 13:00u tot 16:30u presentaties geven over Online Marketing gerelateerde onderwerpen, een case uitwerken en afsluiten met een borrel! 

Jij

  • Bent vanaf september 4 of 5 dagen per week beschikbaar om mee te werken voor een periode van 5 of 6 maanden;
  • Bent communicatief vaardig, analytisch, flexibel en zelfstandig;
  • Wilt werkelijk alles weten over online marketing;
  • Hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.

Expand Online

Expand Online is een jong bedrijf met een hecht team van hardwerkende online marketeers. Je komt terecht in een informele en jonge bedrijfscultuur waar je binnen korte tijd ontzettend veel leert en ervaring opdoet. Je traint bij ons niet alleen je hersenen, maar ook je handen. Met tafelvoetbal, pingpong of flipperen. En met het optillen van je glas bij de wekelijkse borrel aan onze eigen Expand Online-bar. 

Wij zijn onderdeel van Dept – een internationaal netwerk van leading digital agencies. Vanuit onze kantoren in Europa en de US combineren 500 van de meest getalenteerde en ervaren mensen in onze industrie creativiteit, technologie en data voor digitale oplossingen die merken helpen te groeien en ons leven makkelijker maakt.

Meer weten over de Academy? Hier vind je nóg meer informatie over de Academy. Lees ook de blog van Dave over zijn Academy ervaringen!

Omdat we veel aanmeldingen verwachten zullen we op basis van CV een selectie maken. 

 

 

Solliciteer hier!