Terug naar het overzicht

Digital Project Manager

Onze klanten bellen jou als eerste omdat ze weten dat jij ze altijd verder helpt: voor hen bén jij Expand Online. Als digital project manager help je een aantal klanten online succes te boeken. Je vertaalt abstracte strategische doelen in glasheldere, haalbare targets, en zorgt ervoor dat deze behaald worden. Door altijd 2 stappen voor te lopen en het hoofd koel te houden, sleur je het team en de klant naar een geweldig eindresultaat.

Je komt binnen, hangt je jas op, en…
…je pakt in Basecamp en je mailbox de prio’s en verwachtingen van deze week erbij. Overzicht is key om iedereen aan de slag te kunnen houden. Deze week lanceren we de campagne voor de nieuwe e-bike van Gazelle. Het belooft een succes te worden, zeker als de measurement-implementatie zijn werk doet. Jij zet meteen 2 specialisten bij elkaar om dit te regelen. Terug aan je bureau bel je met een klant: de aangeleverde visuals van de campagne zijn niet in lijn met de campagnestrategie. Je neemt contact op met het mediabureau om nieuwe visuals te regelen. Brandje geblust!

Na de lunch evalueer je voor Avans+ de resultaten. We lopen ruim voor op de doelstellingen, maar jij ziet dat er op Facebook-gebied nog wat te winnen valt. Samen met de specialist en een bak koffie ga je aan de slag met een actieplan. Daarna snel door naar de Client Services Meeting. Met strategen, programma-, project- en accountmanagers bespreek je gezamenlijke kansen en uitdagingen van klanten en leer je van elkaars successen. Voordat je naar huis gaat, zie je dat de input van een klant voor zijn campagne nog niet binnen is. Je belt er snel achteraan zodat we toch op tijd kunnen starten.

Wanneer dans je op de tafels?
Als al het harde werk van de afgelopen maanden samenkomt in een campagneresultaat dat je team én je klant spontaan doet highfiven.  

Wat breng je mee?
• Je hebt minstens 3 jaar ervaring met online marketing;
• Je hebt specialistische kennis van social media, SEO, SEA, CRO en/of CRM;
• Je hebt ervaring met leidinggeven;
• Je hebt een universitair niveau van denken en werken;
• Je hebt ervaring bij A-klanten met een grote omzet en een internationale component;
• Je spreekt, leest en schrijft vloeiend in Nederlands en Engels.

Van ons, voor jou.
Je traint bij ons niet alleen je hersenen, maar ook je handen. Met tafelvoetbal, pingpong of flipperen. En met het optillen van je glas bij de wekelijkse borrel aan onze eigen Expand Online-bar. Ook hebben we toffe bedrijfsuitjes en gaan we jaarlijks met elkaar op wintersport. We maken je beter en bieden je mooie voorwaarden. Denk aan:

  • Interne trainingstrajecten, zowel individueel als in groepsverband, en een persoonlijk ontwikkelplan om je kennis en kunde naar een nog hoger niveau te tillen;
  • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een bonusregeling en een pensioenplan;
  • De mogelijkheid om 4 dagen per week te werken.
  • Een NS-Business Card;
  • Lekker en gezond eten;
  • Een bootcamp die niets kost. Op wat zweetdruppels na;
  • Een laptop;
  • Een telefoon.

Wij zijn Expand Online,
een online marketingbureau met vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. We zijn een jong bedrijf met knappe koppen die door het vuur gaan voor de resultaten van onze klanten. En met succes, want we ontvangen geregeld awards. Onlangs eindigden we als finalist voor de Ernst&Young Entrepreneur of the Year Award en de Rotterdamse Ondernemersprijs. Sinds 2011 winnen we elk jaar de FD Gazellen award en we zijn in de Deloitte Technology Fast50 opgenomen. Die erkenning maakt ons trots, maar zeker niet lui. We willen meer!

Wij zijn onderdeel van Dept – een internationaal netwerk van leading digital agencies. Vanuit onze kantoren in Europa en de US combineren 500 van de meest getalenteerde en ervaren mensen in onze industrie creativiteit, technologie en data voor digitale oplossingen die merken helpen te groeien en ons leven makkelijker maakt. 

Meer weten?
Heb je een vraag over de vacature? Bel of app Eefje op 06 23 83 86 87.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Solliciteer op deze baan
Vragen? Of wil je meer weten over werken bij Expand Online? Check eens bij Eefje, zij kan je alles vertellen!