Terug naar het overzicht

Conversie Specialist

Jij snapt dat CRO niet alleen om A/B testen draait en daar weet je onze klanten ook van te overtuigen. Je maakt data-gedreven beslissingen en weet gebruikersbehoeften op een duidelijke manier in kaart te brengen en naar onze klanten te rapporteren. Hoe worden onze sites, apps en campagnes gebruikt? Waar haken gebruikers af, waar ligt dat aan en hoe voorkomen we het? Jij vindt de antwoorden op die vragen en presenteert ze in hapklare brokken, zodat onze designers en developers weten wat er moet gebeuren. En zodat de omzet van de klant door het dak knalt.

Je hangt je jas op, je haalt een bakkie en
de wekelijkse team-meeting staat op de planning. Daarin delen jullie als online marketeers inzichten van de afgelopen week. Jij bent aan de slag gegaan met het bestelproces van een krantenmerk. Veel gebruikers worstelen met een selectie-element in het formulier. 55 procent haakt zelfs helemaal af. Jij hebt de problemen in kaart gebracht en bent met een aantal concrete optimalisaties naar de designer gestapt. Vorige week is het aangepast en de conversie is meteen flink omhooggeschoten!

‘s Middags ga je langs bij een nieuwe klant. Voor deze opticien bouwen we een volledig nieuwe webshop. Er zijn nog wat twijfels over sommige pagina’s. Zo weten we niet precies hoeveel lenzen-specificaties we moeten tonen. Vandaag presenteer je jouw ideeën. Vanaf livegang gaan we drie verschillende productpagina’s testen. Je beantwoordt alle vragen van de klant en ze zijn onder de indruk van je heldere verhaal. Terug op kantoor zet je de heatmaps, user recordings en polls klaar. Straks weten we precies wat werkt.

Wanneer dans je op de tafels? 
Als de conversie explodeert door jouw inzichten en de klant je ’s avonds nog even belt om te zeggen hoe blij hij met je is.

Wat breng je mee?

 • Je hebt een business- of marketing-gerelateerde HBO-/WO- opleiding afgerond;
 • Je hebt 1-3 jaar ervaring in conversieoptimalisatie;
 • Bureau-ervaring is niet vereist, maar een adviesrol moet je liggen;
 • Je bent communicatief sterk en je presenteert de sterren van de hemel;
 • Je hebt affiniteit met cijfers & data, interpreteert ze en zet ze om naar adviezen;
 • Je snapt Excel en kent Powerpoint of Keynote van buiten;
 • Ervaring met VWO of Optimizely is een pré.

 

Van ons, voor jou.
Je traint bij ons niet alleen je hersenen, maar ook je handen. Met tafelvoetbal, pingpong of flipperen. En met het optillen van je glas bij de wekelijkse borrel aan onze eigen DEPT-bar. Ook hebben we toffe bedrijfsuitjes en gaan we jaarlijks met elkaar op wintersport. We maken je beter en bieden je mooie voorwaarden. Denk aan:

 • Interne trainingstrajecten, zowel individueel als in groepsverband, en een persoonlijk ontwikkelplan om je kennis en kunde naar een nog hoger niveau te tillen;
 • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • De mogelijkheid om 4 dagen per week te werken;
 • Lekker en gezond eten;
 • Een bootcamp die niets kost. Op wat zweetdruppels na;
 • Een laptop;
 • Een telefoon.

 

Wij zijn Expand,
een online marketingbureau met vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. We zijn een jong bedrijf met knappe koppen die door het vuur gaan voor de resultaten van onze klanten. En met succes, want we ontvangen geregeld awards. Onlangs eindigden we als finalist voor de Ernst&Young Entrepreneur of the Year Award en de Rotterdamse Ondernemersprijs. Sinds 2011 winnen we elk jaar de FD Gazellen award en we zijn in de Deloitte Technology Fast50 opgenomen. Die erkenning maakt ons trots, maar zeker niet lui. We willen meer!

Wij zijn onderdeel van Dept – een internationaal netwerk van leading digital agencies. Vanuit onze kantoren in Europa en de US combineren 600 van de meest getalenteerde en ervaren mensen in onze industrie creativiteit, technologie en data voor digitale oplossingen die merken helpen te groeien en ons leven makkelijker maakt.

Meer weten?
Heb je een vraag over de vacature? Bel of app Eefje op 06 23 83 86 87.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Solliciteer op deze baan
Vragen? Of wil je meer weten over werken bij Expand Online? Check eens bij Eefje, zij kan je alles vertellen!