Online marketing vacatures

Ben jij de champ die bij het snelst groeiende online marketing bureau van Nederland wil werken? Check dan hier al onze online marketing vacatures en lees wat wij allemaal te bieden hebben!Op zoek naar een stage?


Op zoek naar iets anders?

Wie weet ben je een perfecte match voor één van onze zusjes!

Meer informatie

Vragen? Of wil je meer weten over werken bij Expand Online? Check eens bij Eefje, zij kan je alles vertellen!

Vacatures per specialisme

  • Vacatures SEO consultant:
    Als SEO consultant wijs je onze klanten de weg in de wondere wereld der zoekmachines. Samen met jouw adviezen kunnen we de klanten naar de bovenste plaatsen in Google brengen.
  • Vacature SEA consultant:
    Wil jij targets voor ROI, conversie en transacties overtreffen? Als SEA consultant zorg je er samen met je collega’s voor dat elke Euro zoveel mogelijk oplevert. Samen behalen we het beste resultaat voor onze klanten.
  • Vacature webanalist:
    Als webanalist maak jij scherpe analyses, tests en adviezen met de beschikbare data waardoor campagnes tot in het kleinste detail geoptimaliseerd kunnen worden.

Over Expand Online (part of Dept)

Ons ervaren en hoogopgeleide team legt de focus op zoekmachine marketing, online adverteren en web analytics. Ons motto is work hard, play hard. Hard werken wordt beloond met wekelijkse borrels en toffe uitjes! Kan jij jezelf daarin vinden? Solliciteer dan nu op de online marketing vacature die het beste bij jou past!

Hocus Pocus keep the Focus

Een groot deel van je leven bestaat uit werk. Daar kunnen we helaas niets aan doen. Wel kunnen we je werk zo leuk mogelijk maken. Door je te laten doen waar je goed in bent en goed in wilt worden. Door samen mooie dingen te maken. En door samen te werken met mooie klanten. Collega’s worden? Neem een kijkje op onze online marketing vacatures en let’s meet up!

Groei met ons mee

Van de woonkamer tot aan Central Post. Dankzij onze snelle groei zijn wij inmiddels meerdere malen verhuisd en uiteindelijk zijn we via de Westblaak en Weena in onze huidige vestiging in het Central Post in Rotterdam beland. Ook hebben we een gloednieuw kantoor in Amsterdam. Kom bij ons werken en groei met ons mee!

Join the team

Bij ons ben je onderdeel van Dept, een internationaal netwerk van leading digital agencies. Wat betekent dat voor jou? Direct samenwerken met mensen in alle digitale disciplines, met collega’s van TamTam, a friend of mine, Building Blocks, second degree, Studio Dumbar, BE EXCELLENT, Trust Agent, Unskippable, eBrella en Webfactory.
Check hier wie je nieuwe collega’s kunnen worden. Wat ze met elkaar gemeen hebben? Jong, energiek en een passie voor online!