Terug naar het overzicht

Klipfolio en Expand Online sluiten partnership

Vanaf vandaag is Expand Online partner van Klipfolio. Hiermee wordt Klipfolio de voorkeursleverancier van Expand Online als het gaat om data visualisatie en dashboarding. Klipfolio staat wereldwijd bekend door haar eenvoudige, snelle en betaalbare dashboards in de cloud. Klipfolio geeft op dit moment al meer dan 3.000 klanten in meer dan 75 landen inzicht in hun belangrijkste cijfers.

Klipfolio dashboards kunnen niet alleen gemakkelijk gedeeld worden, maar ook aan elke beschikbare databron gekoppeld worden. Of het nu gaat om data vanaf de computer, of vanuit databases of online databronnen*.
Expand Online is door de steeds grotere vraag naar data-driven marketing zeer verheugd om samen te gaan werken met Klipfolio. Willem Blom, Director Expand Online: “De mogelijkheden van slim gebruik van data zien we allemaal, maar ik merk dat klanten dagelijks bij ons aankloppen om hen hierbij op weg te helpen. Klipfolio is enorm goed in het visualiseren van alle verschillende data. De dashboards helpen klanten om dit vervolgens snel te vertalen naar waardevolle inzichten en acties. Wat ons betreft onmisbaar als het gaat om slimme data-driven marketing campagnes.”

Bezoek voor meer informatie over Klipfolio de website http://klipfolio.com.

*Een aantal voorbeelden van de online databronnen zijn Google AdWords, Google Analytics, Google Drive, Bing Ads, Instagram Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads, Gmail Ads, YouTube Ads, Pingdom en nog veel meer.