Insights vacatures

Conversie specialist

Als jij snapt dat CRO niet alleen om A/B testen draait en daar onze klanten ook van weet te overtuigen, lees dan verder! Maak jij daarnaast ook nog eens data-gedreven beslissingen en weet je gebruikersbehoeften op een duidelijke manier in kaart te brengen en naar onze klanten te rapporteren? Stop dan met lezen en solliciteer direct!

Bekijk de vacature

 

Webanalist

Denk jij in data? En ben je iemand die – voordat ook maar iemand aan de slag gaat met een nieuw concept – alles wat er ligt doormeet en prioriteert? Doelen vertaalt naar KPI’s en KPI’s naar een meetplan? Analytics vervolgens op de voet volgt? Leef je ervoor online werk te testen en optimaliseren? Kun je vol sparren met design, PM en techniek en met aanstekelijk enthousiasme je inzichten aan klanten presenteren? En heb je al deze bovenstaande kenmerken kunnen afvinken in je hoofd? Wacht dan niet langer en kom werken bij Expand Online!

Bekijk de vacature

 

Technisch webanalist

Jouw data helpt onze SEA-consultants om hun campagnes zo effectief mogelijk te maken. Google Analytics en Google Tag Manager heeft geen geheimen meer voor jou en met jouw hulp bij complexere implementaties van onze online marketingcampagnes of DMP’s behalen wij de beste resultaten. Om het af te toppen, geef je trainingen waarin je anderen uitlegt hoe zij al die bakken aan data moeten interpreteren. Herken jij jezelf in deze profielomschrijving? Solliciteer direct!

Bekijk de vacature

 

Data consultant

Algoritmes, Big Data, Machine Learning, Predictive Targeting… Allemaal woorden die goed scoren op de business buzzword bingo en dus rijkelijk rondgestrooid worden door marketeers. Om jeuk van te krijgen. Weet jij hoe de vork echt in de steel zit? Laat het ons weten en solliciteer bij Expand Online!

Bekijk de vacature

Vragen?

Of wil je meer weten over werken bij Expand Online? Check eens bij Eefje, zij kan je alles vertellen!