Terug naar het overzicht

Hans Anders kiest voor Expand Online

Waar digital agency TamTam al enige tijd actief is met front-end development en het design van de website van Hans Anders, wordt nu ook online marketingbureau Expand Online aangehaakt voor de online activatie met een omni-channel benadering. Online advertising, zoekmachineoptimalisatie, content creatie en web analytics behoren tot het plan.

“Hans Anders opent je ogen.” En dat doen ze goed; meer dan miljoenen ogen en oren zijn inmiddels aan de zorg van Hans Anders opticiens en audiciens toevertrouwd. Om de online vindbaarheid en autoriteit van Hans Anders te versterken, wordt de komende maanden gefocust op een uitgebreide searchcampagne, zoekmachineoptimalisatie (SEO) en content creatie. Ook op het gebied van web analytics heeft Hans Anders de expertise van Expand Online en TamTam ingeschakeld.

Michelle Nederveen, E-commerce Manager, Hans Anders: “Omdat TamTam al volledig op de hoogte is van onze strategie zagen wij de link met Expand Online als een groot voordeel. We waren op zoek naar een goede partner voor de omni-channel aanpak, en die zagen we in Expand Online. We zien hen als een partij om de toekomst voorbereid mee tegemoet te gaan. Maar de goede klik was misschien wel het meest doorslaggevend.

Willem Blom, Managing Director Expand Online: “De samenwerking met Hans Anders zorgt dat we de mogelijkheid krijgen om samen met TamTam de website en de online activatie perfect op elkaar af te stemmen, zodat beide facetten elkaar daadwerkelijk versterken. We verwachten daarom mooie resultaten te kunnen behalen en hebben veel zin om aan de slag te gaan!