Terug naar het overzicht

Expand Online staat in de FONK50 !

Expand Online (part of Dept) schittert, net als vorig jaar, in de felbegeerde FONK50!

Het Nederlandse online marketing bureau staat maar liefst in twee lijsten. In de ‘Top 5 grote bureaus’ met het cijfer 8,1 op de vijfde plek en in de lijst ‘Best Business accelerators’ met een 9,0 op een zesde plek. Hiermee behoort Expand Online tot de beste (digital marketing) bureaus van 2017. Naast Expand Online, zijn de zusjes TamTam, Studio Dumbar, Second Degree en a friend of mine aanwezig in een van deze lijsten in de FONK50. Sterker nog, TamTam is uitgeroepen tot nummer 1 creative bureau van Nederland en daar zijn we heel trots op!

Jaarlijks wordt de FONK50 samengesteld door het marketing magazine FONK. De lijst is gebaseerd op klanttevredenheidsonderzoeken die op grote schaal worden uitgevoerd onder de verschillende bureaus in Nederland. Kwaliteit staat hierbij centraal. We zijn daarom ontzettend blij dat onze klanten ons zo waarderen.

Expand Online is onderdeel van Dept – een internationaal netwerk van leading digital agencies. Vanuit kantoren in Europa en de US combineren 600 van de meest getalenteerde en ervaren mensen in de industrie creativiteit, technologie en data voor digitale oplossingen die merken helpen te groeien en ons leven makkelijker maakt.