Terug naar het overzicht

Expand Online voor derde keer op rij genomineerd voor Deloitte Technology Fast50

Technology_Fast50 button genomineerd 2015Expand Online is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50 Award 2015. Hiermee heeft Expand Online wederom bewezen jaar op jaar een fantastische groei te kunnen laten zien. De afgelopen twee jaar scoorde het bureau een 9e (2013) en 16e plaats (2014) en is daarmee het snelst groeiende online marketingbureau van de Benelux.

Oprichter Willem Blom is in zijn element: “Het is geweldig dat we voor het derde jaar op rij bij de Fast50 horen. De nominatie is een bevestiging dat we een duurzaam groeibedrijf zijn. Onze gespecialiseerde kennis en in-house ontwikkelde tools en technolgie vormen belangrijke aspecten om deze groei voor onszelf, maar vooral ook voor onze klanten (online) te realiseren.“

Expand Online eindigde vorig jaar op nummer 16 met een groeipercentage van 888% over de 5 voorafgaande jaren. Het bureau stond eerder dit jaar in de top 10 searchmarketingbureaus van de Emerce100. In 2011 ontving Expand Online de FD Gouden Gazelle in 2011 en de FD Gazelle in 2012, 2013 en 2014. Daarnaast was het bureau finalist bij de Ernst & Young Entrepreneur of the Year 2012, stond in de top 3 van de  Rotterdamse Ondernemersprijs en werd driemaal (met Holland-at-Home, Vodafone en Wave) genomineerd voor de European Search Awards. Ook buiten de Benelux wordt het bureau erkend, in 2013 behaalde Expand Online een notering in de top 50 van de Deloitte Technology Fast500 EMEA (Europe, Middle East & Africa).

Over Deloitte Technology Fast50

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. Vrijdag 9 oktober wordt de uiteindelijke ranking feestelijk bekendgemaakt in Groningen. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2011 – 2014). Bedrijven die korter bestaan, kunnen meedoen aan het Deloitte Technology Fast50-programma in de categorie Rising Star. Zij worden beoordeeld op omzetpotentie en schaalbaarheid, in plaats van op groeicijfers. De genomineerden van de Rising Star-categorie worden op vrijdag 11 september bekendgemaakt. De deelnemers kunnen afkomstig zijn uit de publieke en private sector en omvatten alle technologiesegmenten.