Terug naar het overzicht

Expand Online voor de zevende keer FD Gazelle!

Expand Online (part of Dept) behoort voor de 7e keer op rij tot de snelst groeiende ondernemingen van Nederland!

Het Nederlandse online marketing bureau is voor het zevende jaar achtereenvolgend een van de FD Gazellen. Daarmee behoort het bureau tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. In 2011 won Expand Online de Gouden Gazelle in Zuid-Holland en vanaf  2012 tot nu werd het bureau elk jaar benoemd tot FD Gazelle.

Directeur en oprichter Willem Blom: “Het is prachtig om te zien dat we jaar in jaar uit tot de snelstgroeiende bedrijven van Nederland behoren. De zevende keer FD Gazellen geeft aan dat onze groei duurzaam is. Ook is het een beloning voor alle Expanders die keihard werken aan online resultaat voor onze klanten.”

Jaarlijks reikt het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit. Het belangrijkste criterium om in aanmerking te komen, is een omzetgroei van minimaal 20% over de afgelopen drie jaar. De FD Gazellen prijsuitreiking voor de regio West-Nederland vindt op 14 november plaats in de Stadsgehoorzaal in Leiden. Ook worden dan de Gouden FD Gazellen bekend gemaakt; de snelste groeiers binnen elke categorie, ingedeeld per provincie en omzetgrootte.

Expand Online is onderdeel van Dept – een internationaal netwerk van leading digital agencies. Vanuit kantoren in Europa en de US combineren 600 van de meest getalenteerde en ervaren mensen in de industrie creativiteit, technologie en data voor digitale oplossingen die merken helpen te groeien en ons leven makkelijker maakt.