Terug naar het overzicht

Expand Online wederom in top 500 snelst groeiende techbedrijven

Vorige week zijn in Parijs de winnaars van de Deloitte Technology Fast 500 bekend gemaakt. Bedrijven uit achtentwintig landen dongen mee voor een plek in de lijst van 500 snelst groeiende technologiebedrijven in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). De uitslag is gebaseerd op de omzetgroei van de afgelopen vier jaar. Voor een plaats in de Fast 500 realiseerde Expand Online in de afgelopen vier jaar een omzetgroei van 232%.

Met een plaats in de Deloitte Technology Fast 500 wordt bevestigd dat het bureau jaar op jaar een duurzame groei laat zien. Al eerder werd in 2013, 2014 en 2015 een plaats in de Fast500 behaald. Eerder deze maand mocht het bureau ook voor de zesde keer op rij een FD Gazellen award in ontvangst nemen.

Oprichter Willem Blom reageert opgetogen: “Het is fantastisch dat we voor het vierde jaar op rij tot de snelst groeiende techbedrijven van Europa behoren. Dit geeft aan dat we duurzaam groeien en is een erkenning voor onze in-house ontwikkelde technologie.”

Nederland is goed vertegenwoordigd in de Deloitte Technology Fast 500. Met maar liefst 54 gerankte bedrijven zijn we het derde land na Frankrijk (94) en het Verenigd Koninkrijk (70). De uitslagen van de volledige EMEA Deloitte Technology Fast 500 zijn hier te vinden.

Expand Online Deloitte Technology Fast500