Terug naar het overzicht

Expand Online start Online Marketing opleidingstraject: Expand Academy

140915 Expand Online start Online Marketing opleidingstraject Expand AcademyOnline marketing bureau Expand Online is op 1 september van start gegaan met een eigen opleidingstraject voor studenten en pas afgestudeerden die zich graag willen verdiepen in Google AdWords, SEO (zoekmachine optimalisatie) en  online marketing in het algemeen.

Zes leergierige studenten die tijdens een stage wat meer willen dan alleen koffie halen en kopiëren zijn begin september gestart aan een traject dat hen wegwijs zal maken in de wereld van online marketing. Expand Online is gestart met de Expand Academy omdat bleek dat HBO/WO-studenten tijdens hun opleiding nauwelijks in aanraking komen met online marketing.

Veel studenten die een marketing gerelateerde opleiding gevolgd hebben geven aan dat bij het zoeken naar een baan er vaak wordt gevraagd naar ervaring met SEA, SEO en/of Google Analytics. Deelnemers aan de Expand Academy behalen Google certificaten om een “Google Qualified Individual” te worden.

Het gehele Expand Academy leertraject duurt zes maanden, waarbij de deelnemers de eerste drie maanden elke maandag een college krijgen. De theoretische kennis die daar wordt opgedaan kan vervolgens in de rest van de week in de praktijk gebracht worden.

Na zes maanden Expand Academy ontvangen de deelnemers een einddiploma als Online Marketing Professional. Interesse om deel te nemen aan de Expand Academy? Per februari 2015 zijn er 6 opleidingsplekken beschikbaar.