Terug naar het overzicht

Expand Online en a friend of mine ook aan de slag voor Gazelle

Gazelle intensiveert de samenwerking met Dept. De fietsfabrikant werkt vanaf heden samen met 3 agencies van het bureaunetwerk aan haar gehele digitale kanaal. Digital agency TamTam verzorgt al een aantal jaar de socials en online campagnes voor Gazelle. Online marketingbureau Expand Online en social agency a friend of mine zijn nu ook betrokken bij de samenwerking.

Dit jaar richten Gazelle en Dept zich op het versterken van de online merk- en productbeleving. Met een on- en offline campagne besteedt het merk bijvoorbeeld aandacht aan de elektrische fiets. De website speelt een sleutelrol in de oriëntatiefase van de klant en biedt klanten de mogelijkheid hun nieuwe fiets te leasen of te financieren. Voor aflevering, service en onderhoud kunnen klanten terecht bij gespecialiseerde dealers.

Gazelle: “We hebben in Dept een vooruitstrevende, ervaren partner gevonden die het innovatieve DNA van Gazelle succesvol kan vertalen in een digitale merk-experience. Na de succesvolle samenwerking met TamTam voelt de aansluiting van Expand Online en a friend of mine logisch. Alles zit onder één paraplu, waardoor de ambities snel en goed kunnen worden vormgegeven.”

Coen Huijsmans, digitaal strateeg van TamTam: ‘Onze zusterbureaus hebben expertise van social media, campagne-performance, online branding en vindbaarheid. Door intensief met hen samen te werken, halen we meer bezoekers naar de website van Gazelle en vergroten we de impact van hun digitale kanaal.’