Terug naar het overzicht

Expand Online Kennispartner van Schaal Plus

Behoefte aan digitale kennis en schaarse toptalenten eindelijk beantwoord

Veel bedrijven overleven de komende vijf jaar niet. Alleen als zij structureel aanhaken bij de laatste digitale ontwikkelingen, kunnen zij blijvend succesvol zijn. Daarom wordt vandaag SCHAAL+ gelanceerd. SCHAAL+ creƫert een waardevolle verbinding tussen de digitale talenten van vandaag en morgen en organisaties die digitalisering hoog op de agenda hebben staan.

SCHAAL+ werkt samen met gerenommeerde online bureaus, waaronder Expand Online, voor het delen van de meest recente digitale kennis en ervaring uit de praktijk. Het initiatief stelt organisaties in staat te innoveren door het delen van mensen en kennis en die kennis te borgen in hun organisatie. Bedrijven kunnen zich per direct aanmelden voor dit programma, dat hen toegang biedt tot jong digitaal talent en state-of-the-art digitale kennis.

De naam SCHAAL+ refereert aan het delen van mensen en meest up to date digital kennis. Plus staat voor: meer dan de som der delen, co-creatie, talent verbinden, verbeteren en blijven leren om daarmee een voorsprong te behouden.

Met SCHAAL+ richten wij als Expand Online ons samen met de andere kennispartners op digitaal talent dat zich ontwikkelt in Digital Marketing. Lees meer via de website.

Kennispartner Schaal+