Terug naar het overzicht

Expand Online in de top-20 snelst groeiende Nederlandse tech bedrijven

Jaarlijks organiseert Deloitte de Technology Fast50, een verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. Vrijdag 31 oktober 2014 kwamen de 50 genomineerden in Utrecht bijeen voor de feestelijke bekendmaking van de ranking in de Fabrique. Expand Online eindigde dit jaar op nummer 16 met een groeipercentage van 888% (over de afgelopen 5 jaar). Het bureau is met deze positie voor het tweede jaar op rij het snelst groeiende Online Marketingbureau van de Benelux. Expand Online feliciteert GreenPeak Technologies met het winnen van de Fast50.

Expand Online won eerder al de FD Gouden Gazelle in 2011 en ontving de FD Gazelle in 2012, 2013 en 2014, was finalist bij de Ernst & Young Entrepreneur of the Year 2012, stond in de top 3 van de  Rotterdamse Ondernemersprijs en werd tweemaal (met Holland-at-Home en Vodafone) genomineerd voor de European Search Awards.

Oprichter Willem Blom: “We zijn trots dat we na de 9e positie vorig jaar in 2014 wederom onderdeel uitmaken van de Deloitte Fast50. Deze award geeft aan dat we naast onze snelle groei ook tools en technologie ontwikkelen die onze klanten verder helpen. Dat we wederom hoog eindigen in de Fast50 bewijst dat Expand Online een duurzaam groeibedrijf is.”

Over Deloitte Technology Fast50

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland en België. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2008 – 2012). Ook bedrijven die korter dan vijf jaar bestaan, kunnen meedoen aan het Technology Fast50 programma in de categorie Rising Star. Zij worden beoordeeld op omzetpotentie en schaalbaarheid, in plaats van op groeicijfers.