Terug naar het overzicht

Expand Online genomineerd voor Deloitte Technology Fast50

140911 Expand Online genomineerd voor Deloitte Technology Fast50Expand Online is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50 Award 2014. Hiermee heeft Expand Online bewezen jaar op jaar een duurzame groei te kunnen laten zien. De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. Donderdag 31 oktober 2014 wordt de uiteindelijke ranking feestelijk bekendgemaakt in Utrecht.

Expand Online won eerder al de FD Gouden Gazelle en was finalist bij de EY Entrepreneur of the Year en de Rotterdamse Ondernemersprijs. Vorig jaar eindigde Expand Online op plek 9 in de Deloitte Technology Fast50. “Wij zijn zeer vereerd en trots dat we genomineerd zijn voor de Deloitte Technology Fast50. Deze nominatie is een erkenning voor onze activiteiten de laatste jaren. Het laat zien dat we op de juiste weg zitten en blijven groeien,” aldus Willem Blom, oprichter en partner van Expand Online.

Martin Wabeke, partner bij Deloitte en programmamanager van de Technology Fast50: “Het programma wordt dit jaar voor de vijftiende keer georganiseerd en heeft al veel ambitieuze en snelgroeiende technologiebedrijven in kaart gebracht. Ook dit jaar komen we een aantal ondernemingen tegen die al eerder in de top 50 zijn geëindigd of hoge ogen hebben gegooid als Rising Star. Zij weten hun groei goed vast te houden. In de lijst van genomineerden zien we dit jaar veel zogenaamde enablers. Dit zijn bedrijven die met hun techniek invulling geven aan het begrip netwerkorganisatie. Daarnaast is aan de inschrijvingen te zien dat de hightech-productie in Nederland leeft en iets is om trots op te zijn.”

Over Deloitte Technology Fast50

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2009 – 2013). Ook bedrijven die korter dan vijf jaar bestaan, kunnen meedoen aan het Technology Fast50 programma in de categorie Rising Star. Zij worden beoordeeld op omzetpotentie en schaalbaarheid, in plaats van op groeicijfers. De deelnemers kunnen afkomstig zijn uit de publieke en private sector en omvatten alle technologiesegmenten waaronder software, internet, biotech/medische apparatuur, computers/randapparatuur, halfgeleiders, communicatiemiddelen/netwerken, media/entertainment en greentech.

Over Expand Online

Expand Online is een online marketing bureau met 40 consultants en kantoren in Rotterdam en Amsterdam. Expand Online is specialist in rendementsgedreven campagnes via zoekmachine marketing (SEO/SEA), RTB, retargeting en webanalytics. Om extra diepgang te bereiken ontwikkelt Expand Online in eigen beheer geavanceerde online marketing software. Expand Online werkt onder meer voor Achmea, Philips, Vacanceselect, Ziggo en Suitsupply. Voor haar snelle groei is Expand Online beloond met de FD Gouden Gazelle en de Deloitte Technology Fast50.