Terug naar het overzicht

Expand Online is voor het 6e jaar op rij genomineerd voor de FD Gazellen!

De FD Gazellen Awards worden elk jaar uitgereikt voor de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. We zijn er trots op dat we al 6 jaar op rij zijn genomineerd en strijden om deze titel!

Director Willem Blom is ook trots: ‘We zijn trots dat we dit jaar voor de zesde maal op rij tot de snelstgroeiende bedrijven van Nederland behoren. Met gepassioneerde mensen werken we¬†dagelijks keihard om het beste online resultaat voor onze klanten te behalen. Daarnaast weten we waar we goed in zijn (‘hocus pocus keep the focus’) en werken we voor aanvullende digitale diensten nauw samen met onze Dept zusjes. Erg mooi om te zien dat deze aanpak leidt tot duurzame groei.’

Jaarlijks reikt Het Financieele Dagblad de awards uit. Het hoofdcriterium om in aanmerking te komen, is een omzetgroei van minimaal 20% over de afgelopen drie jaar. De FD Gazellen uit de provincies Noord-Holland, Zuid Holland en Flevoland worden dinsdag 22 november uitgereikt in Amsterdam.

De FD Gazellen Awards zijn een initiatief van Het Financieele Dagblad en Company.info en worden mede mogelijk gemaakt door ING BusinessBoost, Payper en Topicus.

fd-gazellen-social