Terug naar het overzicht

Expand Online officieel Data Studio Partner van Google

Naast certificeringen voor AdWords, Analytics en Tag Manager, is online marketing bureau Expand Online (part of Dept) nu ook gecertificeerd partner van Google op het gebied van Data Studio.

Gecertificeerde partners krijgen als eerste toegang tot nieuwe features en bèta’s van Google Data Studio. Daarnaast worden partners op de hoogte gehouden van de geplande ontwikkelingen. Om dit partnerschap te verkrijgen waren een specialistisch examen en het opzetten van twee geavanceerde Data Studio dashboards vereist. Thought leadership, technische kennis en innovatie op het platform waren essentieel in de beoordeling van Google.

Google Data Studio is een datavisualisatie- en rapportagetool die gegevens gemakkelijk omzet in visueel aantrekkelijke dashboards en rapporten. Met deze tool gaat Google de concurrentie aan met de gevestigde namen.

Marlyn van Klaveren, insights consultant bij Expand Online: “Persoonlijk vind ik het heel gaaf dat we dit partnerschap als een van de eerste bureaus van Nederland hebben verkregen. De erkenning van Google bevestigd dat ons werk van kwalitatief hoog niveau is, daar mogen we trots op zijn.”

Expand Online is onderdeel van Dept – een internationaal netwerk van leading digital agencies. Vanuit onze kantoren in Europa en de US combineren 500 van de meest getalenteerde en ervaren mensen in onze industrie creativiteit, technologie en data voor digitale oplossingen die merken helpen te groeien en ons leven makkelijker maken.

Meer informatie

Vragen? Of wil je meer weten over werken bij Expand Online? Check eens bij Marlyn, hij kan je alles vertellen!