Back to overview

Strateeg

Als Strateeg stippel je voor onze klanten de koers uit naar het ultieme online resultaat. Je luistert aandachtig naar hun vraag, duikt diep in de organisatie en business en koppelt dat aan ons dienstenpakket. Inzichten uit data vertaal je in een duidelijk verhaal waarmee je de klant voor je wint. Je zet moeiteloos de juiste mensen bij elkaar en maakt dankbaar gebruik van het netwerk van Dept-agencies op zoek naar die ene perfecte oplossing.

Je hangt je jas op, haalt een bakkie, en…
…je pakt de briefing van een campagne voor Vacanceselect erbij. Komend jaar gaan we ervoor zorgen dat nog meer mensen de juiste vakantie vinden en boeken. Samen met specialisten en de accountmanager werk je een strak plan uit waarin technologie, data en creativiteit samenkomen. Dit overleg je met de klant en vervolgens maak je je team enthousiast voor je plan.

’s Middags ben je op locatie bij het Gazelle Experience Center in Amersfoort. Samen met alle stakeholders van de klant en ons brainstorm je over een fonkelnieuw concept. Als strateeg begeleid je het gesprek en zorg je dat de te bereiken milestones worden uitgezet. Een intensieve middag, maar onmisbaar voor het behalen van de doelen die je voor ogen hebt. Gelukkig is er nog tijd voor een rondje op de nieuwste e-bike te rijden voor je naar huis gaat.

Wanneer dans je op de tafels?
Als je team jouw zorgvuldig uitgekiende plan succesvol tot leven brengt en de resultaten van het nieuwe platform door het dak gaan.

Wat breng je mee?

 • Je hebt een strategische visie en maakt deze concreet met advies, roadmap en concepten;
 • Je bent ondernemend, neemt graag initiatief en durft te vernieuwen;
 • Je doorgrondt gemakkelijk organisaties, businesses en processen;
 • Je neemt moeiteloos de leiding in een advies en de uitvoering daarvan;
 • Je maakt complexe dingen simpel, klein en begrijpelijk voor klanten;
 • Je kunt data interpreteren en er een panklaar advies uit destilleren;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met online marketing en snapt Google Analytics, Shopping, Adwords;
 • Je hebt ervaring aan de bureauzijde.

Van ons, voor jou.
Je traint bij ons niet alleen je hersenen, maar ook je handen. Met tafelvoetbal, pingpong of flipperen. En met het optillen van je glas bij de wekelijkse borrel aan onze eigen Expand Online-bar. Ook hebben we toffe bedrijfsuitjes en gaan we jaarlijks met elkaar op wintersport. We maken je beter en bieden je mooie voorwaarden. Denk aan:

   • Interne trainingstrajecten, zowel individueel als in groepsverband, en een persoonlijk ontwikkelplan om je kennis en kunde naar een nog hoger niveau te tillen;
   • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
   • Een NS Businesscard;
   • Lekker en gezond eten;
   • Een bootcamp die niets kost. Op wat zweetdruppels na;
   • Een laptop;
   • Een telefoon.

Wij zijn Expand Online,
een online marketingbureau met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Londen. We zijn een jong bedrijf met knappe koppen die door het vuur gaan voor de resultaten van onze klanten. En met succes, want we ontvangen geregeld awards. We hebben 7 FD Gazellen gewonnen en worden ieder jaar genomineerd voor de European Search Awards. Die erkenning maakt ons trots, maar zeker niet lui. We willen meer!

Wij zijn onderdeel van Dept – een internationaal netwerk van leading digital agencies. Vanuit onze kantoren in Europa en de US combineren 700 van de meest getalenteerde en ervaren mensen in onze industrie creativiteit, technologie en data voor digitale oplossingen die merken helpen te groeien en ons leven makkelijker maakt.

Meer weten?
Heb je een vraag over de vacature? Bel of app Eefje op 06 23 83 86 87.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Apply for this job
Vragen? Of wil je meer weten over werken bij Expand Online? Check eens bij Eefje, zij kan je alles vertellen!