Back to overview

Stage Online Marketing Adviseur

Als stagiair wordt je onderdeel van het Sales team en ga je op zoek naar interessante potentiële nieuwe klanten en onderhoud je bestaande relaties. Binnen onze groeiende organisatie is er volop ruimte voor eigen initiatief, en daar vormt deze stage bepaald geen uitzondering op. Je werkt mee aan toffe pitches en leert het vak door op pad te gaan met onze andere verkoopkanjers. Ook ben je verantwoordelijk voor lead-management, data-management, rapportages en bewaak je ons CRM-systeem.

Daarnaast leer je veel meer op het gebied van online marketing. Zo krijg je trainingen op het gebied van SEA, SEO en Google Analytics zodat je onze klanten van nog betere adviezen kunt voorzien!

Je bent een aanspreekpunt voor potentiële klanten en signaleert de behoeftes van de klant. Daarnaast denk je op strategisch niveau mee over lead-generatie, business-strategieën en doelstellingen.

De stage start in februari 2018, en je werkt vanuit Rotterdam.

Wij zijn Expand Online,
Expand Online is een jong bedrijf met een hecht team van hardwerkende online marketeers en saleskanjers. Je komt terecht in een informele en jonge bedrijfscultuur waar je binnen korte tijd ontzettend veel leert en ervaring opdoet. Je traint bij ons niet alleen je hersenen, ook je handen. Met tafelvoetbal, pingpong of flipperen. En met het optillen van je glas bij de wekelijkse borrel aan onze eigen Expand Online-bar.

Wij zijn onderdeel van Dept – een internationaal netwerk van leading digital agencies. Vanuit onze kantoren in Europa en de US combineren we de meest getalenteerde en ervaren mensen in onze industrie creativiteit, technologie en data voor digitale oplossingen die merken helpen te groeien en ons leven makkelijker maakt.

Solliciteren?
Stuur dan je gegevens en een korte motivatie via de link en vergeet niet te vermelden welke periode en hoe lang je stage wil lopen.

Apply for this internship

More information?

Any questions? Or do you want to know more about working at Expand Online? Check with Jelle, he can tell you all about it.