Back to overview

Stage Marketing & Communicatie bij Expand Online

Marketing voor Dept is vooral heel veel van alles. Schrijf jij met gemak de scherpste persberichten, schud je de hilarische social media-posts uit je mouw en vind je het leuk om onze events en Talks te ondersteunen? Dan hebben we je vanaf februari 2018 keihard nodig! Je werkt vanuit Rotterdam of Amsterdam en ondersteunt onze andere marketingmaniakken bij de lopende werkzaamheden. 

We hebben meerdere plekken beschikbaar binnen ons Marketingteam. Zo zijn we op zoek naar een Social Media/Content ster, een topper met interesse in de Data/Analytics kant van marketing en een regelaar die er voor zorgt dat onze events perfect verlopen! 

Wat wil jij?

Wij gaan graag met je in gesprek over jouw droomproject. Dat is voor ons inspirerend en voor jou dé start van een mooie carrière! Laat ons dus weten wat jij wilt doen, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden. 

Wij zijn Expand Online,
Wij zijn onderdeel van Dept – een internationaal netwerk van leading digital agencies. Vanuit onze kantoren in Europa en de US combineren we de meest getalenteerde en ervaren mensen in onze industrie creativiteit, technologie en data voor digitale oplossingen die merken helpen te groeien en ons leven makkelijker maakt.

Wij zijn onderdeel van Dept – een internationaal netwerk van leading digital agencies. Vanuit onze kantoren in Europa en de US combineren 500 van de meest getalenteerde en ervaren mensen in onze industrie creativiteit, technologie en data voor digitale oplossingen die merken helpen te groeien en ons leven makkelijker maakt.

Solliciteren?
Stuur dan je gegevens en een korte motivatie via de link en vergeet niet te vermelden welke periode en hoe lang je stage wil lopen.

Apply for this job

More information?

Any questions? Or do you want to know more about working at Expand Online? Check with Jelle, he can tell you all about it.