Back to overview

Stage Full-stack Development

Wij zoeken een duivels slimme developer met kennis van PHP en Javascript (ES6). Als full-stack stagiair werk je in een knus projectteam van 5 man aan de mooiste in-house tools voor onze consultants. Zij gebruiken jouw creaties om onbegrijpelijke data te vertalen naar nuttige inzichten voor grote klanten als TomTom, Rituals en Belcompany. Je verzamelt zelf alle benodigde informatie om de juiste architectuur te bedenken en realiseren. Jij bepaalt of je een eigen project oppakt of meewerkt in een projectteam, en verzamelt zelf alle informatie om de juiste architectuur te bedenken en te realiseren. Wat je nog meer kunt verwachten? Goede begeleiding, een geweldige sfeer en een fijne stagevergoeding van €400 per maand op basis van een fulltime stage.

Wij werken o.a. met Symfony, React, Redux, Docker, AWS ECS, en Git. Veel nieuwe termen? Geen probleem, maar hoe meer je er kent, hoe beter. Je kan per februari 2018 beginnen, en werkt vanuit een prachtig pand in hartje Rotterdam.

Wat wil jij?
Wij gaan graag met je in gesprek over jouw droomproject. Dat is voor ons inspirerend en voor jou dé start van een mooie carrière! Laat ons dus weten wat jij wilt doen, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Wij zijn Expand Online,
een online marketing bureau met vestigingen in Amsterdam en Rotterdam. Onze developers zijn in Rotterdam te vinden. Daarnaast zijn wij part of Dept. Als je bij ons stage komt lopen staan er epische borrels, festivals, uitjes en meer vette shit op je te wachten!

Wij zijn onderdeel van Dept – een internationaal netwerk van leading digital agencies. Vanuit onze kantoren in Europa en de US combineren 500 van de meest getalenteerde en ervaren mensen in onze industrie creativiteit, technologie en data voor digitale oplossingen die merken helpen te groeien en ons leven makkelijker maakt.

Solliciteren?
Stuur dan je gegevens en een korte motivatie via de link en vergeet niet te vermelden welke periode en hoe lang je stage wil lopen.

Apply for this internship

More information?

Any questions? Or do you want to know more about working at Expand Online? Check with Jelle, he can tell you all about it.