Back to overview

Senior Online Marketeer

Als er iemand zoekt naar dé specialist op het gebied van online marketing, wijzen alle vingers jouw kant op. Doelstellingen op het gebied van omzet en ROI vertaal je moeiteloos in een baanbrekende online marketingstrategie. Voor klanten en collega’s bent je het aanspreekpunt voor advies over AdWords, SEO en social media advertising.                                                               

Je hangt je jas op, haalt een bakkie, en…
…je bekijkt de campagneresultaten van afgelopen week. De ROAS-doelstellingen die je samen met je klant hebt opgesteld zijn ambitieus, maar het lijkt erop dat je ze royaal gaat inkoppen. Helaas is er weinig tijd om dit te vieren, want de marketeers van een belangrijke klant wachten op je voor de kwartaalmeeting. Je presenteert vandaag de multichannel strategie waarmee we hun Europese online sale tot een groot succes gaan maken.

Na de lunch coach je een aantal juniors uit je team. Je ziet dat ze elke keer weer een stukje verder zijn met hun campagnes en doelstellingen en dat geeft een goed gevoel. De dag sluit je af met de voorbereiding voor een pitch voor Nederlandse moderetailer. Met een paar specialisten werk je aan hun wereldwijde online marketingstrategie voor de komende 3 jaar. Dit zijn de momenten waarop je écht wordt uitgedaagd om alles uit je ervaring te halen: genieten.

 

 

En wanneer dans je op de tafels?
Als de meerjarige campagne die je hebt uitgedacht de voorspelde resultaten ruimschoots overtreft, en de klant je vraagt wanneer je kunt afspreken voor een volgende strategische sessie.

Wat breng je mee?

 • Je bent afgestudeerd aan een HBO-/WO- opleiding;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met Google AdWords;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met Google Analytics;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met social media advertising;
 • Je bent analytisch, flexibel en kunt zelfstandig werken;
 • Je kunt ingewikkelde resultaten presenteren in heldere taal.

 

Van ons, voor jou.
Je traint bij ons niet alleen je hersenen, maar ook je handen. Met tafelvoetbal, pingpong of flipperen. En met het optillen van je glas bij de wekelijkse borrel aan onze eigen Expand Online-bar. Ook hebben we toffe bedrijfsuitjes en gaan we jaarlijks met elkaar op wintersport. We maken je beter en bieden je mooie voorwaarden. Denk aan:

 • Interne trainingstrajecten, zowel individueel als in groepsverband, en een persoonlijk ontwikkelplan om je kennis en kunde naar een nog hoger niveau te tillen;
 • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • De mogelijkheid om 4 dagen per week te werken;
 • Een NS-Business Card;
 • Lekker en gezond eten;
 • Een bootcamp die niets kost. Op wat zweetdruppels na;
 • Een laptop;
 • Een telefoon.

 

Wij zijn Expand Online,
een online marketingbureau met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Londen. We zijn een jong bedrijf met knappe koppen die door het vuur gaan voor de resultaten van onze klanten. En met succes, want we ontvangen geregeld awards. We hebben 7 FD Gazellen gewonnen en worden ieder jaar genomineerd voor de European Search Awards. Die erkenning maakt ons trots, maar zeker niet lui. We willen meer!

Wij zijn onderdeel van Dept – een internationaal netwerk van leading digital agencies. Vanuit onze kantoren in Europa en de US combineren 600 van de meest getalenteerde en ervaren mensen in onze industrie creativiteit, technologie en data voor digitale oplossingen die merken helpen te groeien en ons leven makkelijker maakt.

Meer weten?
Heb je een vraag over de vacature? Bel of app Eefje op 06 23 83 86 87.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Apply for this job
Vragen? Of wil je meer weten over werken bij Expand Online? Check eens bij Eefje, zij kan je alles vertellen!