Back to overview

Medior SEO Consultant

Als SEO-consultant wijs je onze klanten de weg in de wondere wereld der zoekmachines. Je kent de route naar de eerste pagina van Google op je duimpje, en daardoor ben je goud waard voor klanten als marlies dekkers, TomTom en Triumph Motorcycles. Met salestrainingen en inhoudelijke workshops vergroot je je kennis als specialist en groei je verder als consultant. 

Je hangt je jas op, je haalt een bakkie en…
…er staat een livegang gepland. Voor een grote opticien is er een volledig nieuwe webshop gebouwd. Jij checkt of alles strak staat op SEO-gebied. Alle redirects staan klaar, maar de site blijkt nog op no index te staan. Je belt snel met de bouwer om te zorgen dat dit opgelost wordt. Gelukkig ben je net op tijd, waardoor er geen autoriteit verloren gaat.

’s Middags ga je langs bij TamTam, onze zus. Voor een krantenuitgever gaan zij een nieuwe website maken waarop ze abonnementen van alle kranten gaan aanbieden. Ze hebben flinke concurrentie van andere partijen, dus je hebt een uitgebreid zoekwoordenonderzoek gedaan. Op basis daarvan werk je samen met de UX-designer de sitestructuur uit: morgen presenteer je het voorstel bij de klant.

 

 

Wanneer dans je op de tafels?
Als het verkeer naar de site van een klant door het dak gaat, doordat je ze met jouw adviezen naar de bovenste plaatsen in Google hebt gebracht

Wat breng je mee?

 • Je bent afgestudeerd aan een HBO-/WO- opleiding;
 • Je hebt 2 jaar ervaring in de SEO-wereld;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift;
 • Je bent analytisch, flexibel en kunt zelfstandig werken;
 • Je kunt ingewikkelde resultaten uitdrukken in heldere taal.

 

Van ons, voor jou.
Je traint bij ons niet alleen je hersenen, maar ook je handen. Met tafelvoetbal, pingpong of flipperen. En met het optillen van je glas bij de wekelijkse borrel aan onze eigen Expand Online-bar. Ook hebben we toffe bedrijfsuitjes en gaan we jaarlijks met elkaar op wintersport. We maken je beter en bieden je mooie voorwaarden. Denk aan:

 • Interne trainingstrajecten, zowel individueel als in groepsverband, en een persoonlijk ontwikkelplan om je kennis en kunde naar een nog hoger niveau te tillen;
 • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • De mogelijkheid om 4 dagen per week te werken.
 • Een NS-Business Card;
 • Lekker en gezond eten;
 • Een bootcamp die niets kost. Op wat zweetdruppels na;
 • Een laptop;
 • Een telefoon.


Wij zijn Expand,
een online marketingbureau met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Londen. We zijn een jong bedrijf met knappe koppen die door het vuur gaan voor de resultaten van onze klanten. En met succes, want we ontvangen geregeld awards. We hebben 7 FD Gazellen gewonnen en worden ieder jaar genomineerd voor de European Search Awards. Die erkenning maakt ons trots, maar zeker niet lui. We willen meer!

Wij zijn onderdeel van Dept – een internationaal netwerk van leading digital agencies. Vanuit onze kantoren in Europa en de US combineren 600 van de meest getalenteerde en ervaren mensen in onze industrie creativiteit, technologie en data voor digitale oplossingen die merken helpen te groeien en ons leven makkelijker maakt.

Meer weten?
Heb je een vraag over de vacature? Bel of app Eefje op 06 23 83 86 87.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Apply for this job
Vragen? Of wil je meer weten over werken bij Expand Online? Check eens bij Eefje, zij kan je alles vertellen!