Back to overview

Senior Account Manager

Als Senior Account Manager help je onze klanten online hun markt te bestormen. Met ijzersterke marketingplannen onder je arm ben je gesprekspartner voor bestaande en nieuwe klanten, en overtuig je hen van onze diensten. Je bent onze evangelist op het gebied van SEO, SEA, Display/RTB, Social PPC, Analytics en Conversie-attributie. 

Je hangt je jas op, je haalt een bakkie en…
…je hebt een gesprek met de eCommerce manager van marlies|dekkers. De afgelopen tijd heb je samen met onze SEO- en SEA-experts gewerkt aan een masterplan waarmee ze hun online marktaandeel flink zullen vergroten. Je hebt hiervoor een grondige analyse van hun marketingbehoefte gedaan met Google Analytics en Google AdWords. Dankzij jouw expertise en enthousiasme win je het digitale hart van de klant, en die opdracht.

Halverwege de middag rolt er een pitch binnen voor een grote klant. Hij wil 1,5 miljoen euro investeren om zijn online marketing naar het hoogste plan te tillen. Jij sleurt direct een strateeg en een mediaconsultant achter hun bureau vandaan en duikt er bovenop. Binnen een paar uur staat er een raamwerk van een rammend vet plan. Je gaat die klant hoe dan ook binnenslepen.

Wanneer dans je op de tafels?
Als je een nieuwe klant hebt overtuigd voor een baanbrekende oplossing te kiezen, en zij je een paar maanden later bellen om je te bedanken voor je doordachte werk.

Wat breng je mee?

 • Je bent afgestudeerd aan een HBO-/WO- opleiding, bij voorkeur in een commercieel-economische richting;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in de wereld van online marketing;
 • Je analytische vaardigheden zijn als je commerciële vaardigheden: ijzersterk;
 • Je bent representatief, je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend en jouw gunfactor geeft je een streepje voor;
 • Klantgesprekken, onderhandelen, het schrijven van winnende offertes? Drie dingen die jij beter kunt dan je veters strikken;
 • Je bent leergierig, floreert in teamverband en bent fijn gezelschap.

 Van ons, voor jou.
Je traint bij ons niet alleen je hersenen, maar ook je handen. Met tafelvoetbal, pingpong of flipperen. En met het optillen van je glas bij de wekelijkse borrel aan onze eigen Expand Online-bar. Ook hebben we toffe bedrijfsuitjes en gaan we jaarlijks met elkaar op wintersport. We maken je beter en bieden je mooie voorwaarden. Denk aan:

 • Interne trainingstrajecten, zowel individueel als in groepsverband, en een persoonlijk ontwikkelplan om je kennis en kunde naar een nog hoger niveau te tillen;
 • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een leaseregeling of NS Businesscard;
 • Lekker en gezond eten;
 • Een bootcamp die niets kost. Op wat zweetdruppels na;
 • Een laptop;
 • Een telefoon.

 

Wij zijn Expand Online,
een online marketingbureau met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Londen. We zijn een jong bedrijf met knappe koppen die door het vuur gaan voor de resultaten van onze klanten. En met succes, want we ontvangen geregeld awards. We hebben 7 FD Gazellen gewonnen en worden ieder jaar genomineerd voor de European Search Awards. Die erkenning maakt ons trots, maar zeker niet lui. We willen meer!

Wij zijn onderdeel van Dept – een internationaal netwerk van leading digital agencies. Vanuit onze kantoren in Europa en de US combineren 600 van de meest getalenteerde en ervaren mensen in onze industrie creativiteit, technologie en data voor digitale oplossingen die merken helpen te groeien en ons leven makkelijker maakt.

Meer weten?
Heb je een vraag over de vacature? Bel of app Eefje op 06 23 83 86 87.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Apply for this job
Vragen? Of wil je meer weten over werken bij Expand Online? Check eens bij Eefje, zij kan je alles vertellen!