Terug naar het overzicht

Emerce 100: Expand Online in top-10 searchmarketingbureaus

Dit jaar werd de tiende editie van de Emerce 100 uitgegeven, een onderzoek naar de beste bedrijven in de e-business. Beslissers in online marketing, ICT en e-business beoordeelden de prestaties van dienstverleners in de e-business en marketingbranche. Expand Online scoorde met 6,5 ster een gedeelde 2e plaats.

De bedrijven zijn beoordeeld op vier verschillende criteria: kennis/knowhow, prijs-kwaliteitverhouding, betrouwbaarheid en flexibiliteit. De beoordelingen zijn in de eerste plaats gebaseerd op daadwerkelijke ervaringen met de leveranciers in de lijst. Bekijk het volledige overzicht van de Emerce100 hier.

Oprichter Willem Blom: “We zijn trots dat we in het Emerce imago onderzoek bij de grootste adverteerders positief genoemd worden. Het is prettig de bevestiging uit de markt te ontvangen dat we op Search-gebied bij de top van Nederland behoren.

Expand Online won eerder al de FD Gouden Gazelle in 2011 en ontving de FD Gazelle in 2012, 2013 en 2014, was finalist bij de Ernst & Young Entrepreneur of the Year 2012, stond in de top 3 van de Rotterdamse Ondernemersprijs en werd driemaal (met Holland-at-Home, Vodafone en Wave) genomineerd voor de European Search Awards.