Terug naar het overzicht

Eerste klant toegelaten tot Google Certified Shops programma

Kitchenmarket (Keukenmarkt in Nederland), specialist in keuken accessoires in het Verenigd Koninkrijk is recent door Google geselecteerd om deel te nemen in het Google Certified Shops programma.

Hiermee worden consumenten geholpen om webshops te herkennen die een uitstekende shopping ervaring bieden. De Google Certified Shops badge wordt toegekend aan ecommerce sites die hebben aangetoond op tijd te leveren en hun klantenservice op orde te hebben. Bezoekers van Kitchenmarket.co.uk zien nu een Google Certified Shops badge op de website.

Marco Coninx, eigenaar Kitchenmarket.co.uk “de kwalificatie voor het Google Certified Shops programma laat zien dat we op de goede weg zijn. Veel bezoekers die voor het eerst wat bij ons bestellen hebben toch altijd enige twijfel of alles goed gaat. De kwalificatie en de badge op de website laten zien dat die twijfel niet nodig is”

Voor consumenten wordt het interessanter om te bestellen bij Google Certified Shops. Na een bestelling is het namelijk mogelijk om gratis aankoop bescherming te krijgen van Google. Mocht er onverhoopt een probleem zijn bij een aankoop dan kun je als consument Google vragen om te helpen. Google werkt samen met Kitchenmarket.co.uk en de consument om dan het probleem op te lossen. Hieronder valt een levenslange $1,000 aankoop bescherming bij geschikte aankopen.

Google Certified Shops is voor online shoppers en voor webshops helemaal gratis. Het programma helpt webshops zoals Kitchenmarket.co.uk om nieuwe klanten te vinden, verkopen te verbeteren en zich te onderscheiden van andere webshops door uitstekende service.