Terug naar het overzicht

Content

Wil je gevonden worden op voor jou relevante zoekwoorden? Dan is het van belang dat de teksten op de website aansluiten bij die zoekwoorden. Maar hoe weet je wat relevante zoekwoorden zijn voor jou website? En hoe schrijf je teksten die aansluiten bij die zoekwoorden? Stuur niet langer blind op zoekwoorden waar je nooit op de eerste pagina gaat komen of waar juist niemand op zoekt. Laat Expand Online je helpen met het in kaart brengen van de beste zoekwoorden voor jou markt!

Zoekwoordenonderzoek

Wij gaan graag voor jou op zoek naar de woorden die je doelgroep intypt in Google. Wij helpen je kansen vinden waar jijzelf nog niet aan gedacht hebt. Door onze ervaring op het gebied van eCommerce, eWerving, eTraffic, vastgoed, B2B leads en onderwijs weten we vaak al in welke richting we die kansen moeten zoeken. Op basis van die ervaring, aangevuld met jouw kennis van jouw vakgebied en wellicht zelfs zoekwoorddata uit je AdWords-campagne zorgen wij voor een praktische lijst van voor jouw website interessante zoekwoorden. De volgende stap is het inpassen van die zoekwoorden in de website met behulp van een informatiearchitectuur.


 

Informatiearchitectuur

Met alleen zoekwoorden kom je er niet. Wij selecteren de meest kanshebbende zoekwoorden en zorgen dat deze strategisch verwerkt worden op de website. Dat kan op bestaande pagina’s zijn. Ook kunnen we adviseren om pagina’s voor nog onaangeboorde onderwerpen toe te voegen. We adviseren je graag in de beste informatie-architectuur.

Content-optimalisatie

Waar anderen je een advies geven en zich vervolgens omdraaien, gaan wij verder. Wij helpen je bij het optimaliseren van pagina’s op de door ons geselecteerde zoekwoorden. Dat kan in de vorm van begeleiding zijn, maar dit kunnen we ook volledig uit handen nemen. Mocht je zelf meer willen weten over hoe je pagina’s zoekmachinevriendelijk schrijft, ben je van harte uitgenodigd bij een van onze SEO-trainingen. Daarnaast kunnen wij het schrijven van zoekmachinevriendelijke pagina’s indien gewenst ook uit handen nemen.

Doorlopende verbetering

Jouw doelgroep zit niet stil en jij verandert uiteraard mee. Dat betekent dat wij continu met je mee blijven kijken op zoek naar nieuwe kansen. Op die manier loop je nooit achter de feiten aan.

Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?

Wil je weten of de content aansluit bij wat je doelgroep in Google intypt? Wij verrichten graag een vrijblijvende SEO scan.

 

Meer informatie

Meer weten? Bestook dan Erwin met je vragen, vindt ‘ie leuk!

Erwin Bossers, Head of SEO & insights
Stel je vraag!