Terug naar het overzicht

AngularJS SEO

AngularJS is een door Google ontwikkeld open source JavaScript framework dat steeds meer gebruikt wordt om moderne, snelle en interactieve webapplicaties te bouwen. AngularJS maakt het onder andere mogelijk om informatie te laden op een pagina zonder de pagina opnieuw te laden. AngularJS leidt dan ook tot een veel soepelere gebruikerservaring.

Technische SEO

Hoewel AngularJS erg veel kan betekenen voor de user experience van websites, brengt het gebruik ervan uitdagingen met zich mee voor het optimaal indexeren in zoekmachines. Zoekmachines hebben van oudsher moeite om pagina´s met veel JavaScript te doorgronden. Bovendien zorgt het dynamisch inladen van informatie ervoor dat zoekmachines niet goed kunnen inschatten welke tekst er op welke pagina wordt weergegeven.
TamTam & Expand Online kunnen u helpen bij het optimaal gebruiken van technieken als AngularJS voor de meest optimale user experience. Expand Online is specialist op het gebied van SEO optimalisatie van websites die gebruik maken van client side rendering frameworks als AngularJS en React.

Benieuwd wat Expand Online voor u kan betekenen?

Wilt u weten hoe wij ervoor kunnen zorgen dat zoekmachines uw AngularJS-based website optimaal indexeren? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende inspiratiesessie met onze SEO-experts.

Vraag een vrijblijvende inspiratiesessie aan ›.

AngularJS by google